Zemiakový šalát (FOTORECEPT)

slide
  • Porcie: 8
  • Typ : Jednoduchý
  • Príprava : 60 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : Radvarim
(5 / 5)
  • Vhodné na : Obed


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Zemiaky a markvu si uvaríme v šupke. Uvarené zemiaky a mrkvu ošúpeme a pretlačíme cez krájač zemiakov. Tiež si uvaríme na tvrdo vajíčka a taktiež pretlačíme alebo nakrájame na menšie rezance. Pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, scedený hrášok, kyslé uhorky nakrájané na malé kocky a podľa potreby pridávame uhorkovú šťavu. Pridáme majonézu, soľ a čierne mleté korenie podľa chuti. Všetko dobre rozmiešame a podávame s vyprážanou rybou alebo rezňami

  • Krok 2.

    Zemiakovy šalát sa tiež dobre hodí na prípravú obložených chlebíkov, kde na miesto masla alebo nejakej nátierky dávame tenkú vrstvu šalátu.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.