Čerstvý zeleninový šalát, francúzsky dresing

slide
  • Porcie: 2
  • Typ : Jednoduchý
  • Príprava : 20 minút
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Zdroj : Dominika Huszarikova
Pozor Súťaž!
Súťaž o teplovzdušnú fritézu - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(5 / 5)
  • Vhodné na : Slovenská


Potrebujeme: Šalát

  • Francúzsky dresing:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Čerstvý hlávkový šalát si poriadne umyjeme pod tečúcou vodou. Necháme ho aspoň 5 minút odkvapkať. Potom si ho natrháme na menšie kúsky.

  • Krok 2.

    Vajíčka si uvaríme na tvrdo v osolenej vode 8 minút. Necháme ich vychladnúť a nakrájame ich na malé kocky.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.