x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Pstruh na hubovej omáčke

slide
(5 / 5)
  • Vhodné na : Obed

Videné: 2 234 x


Potrebujeme: Pstruh

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Pstruh : Rybu umyjeme, osušíme a osolíme. Pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme postáť 10 minút. Medzitým si na panvici rozohrejeme trochu olivového oleja. Pstruha oboch strán obalíme v hladkej múke. Gratinujeme na prudkom ohni, kým bylinkové maslo nepení. Po opečení pstruha dáme ešte na 10 minút do vyhriatej rúry na 200°C.

  • Krok 2.

    Hubová omáčka : Huby očistíme a nakrájame na malé kúsky. Jarnú cibuľku nakrájame nadrobno a podusíme na rozpálenom masle. Pridáme huby, soľ a na strednom ohni pomaly opekáme. Podlejeme vodou a pridáme hubový bujón. Nakoniec pridáme nasekanú petržlenovú vňať.

  • Krok 3.

    Bylinkové maslo : Na bylinkové maslo bylinky nasekáme nadrobno a zmiešame s maslom. Osolíme, okoreníme a postriekame citrónovou šťavou.

  • Krok 4.

    Podávame s varenými zemiakmi alebo so šalátom.

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.