Zase po čase čerstvá rybička. Ale vzhledem k okolnostem asi na dlouho poslední. Tak jsme si ji náležitě vychutnali...
Videné: 15 323 x
Ryba: Porcie lososa zo strany s kožou niekoľkokrát zvrchu narežeme a rozložíme na doštičku kožou dole, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme hodinku odpočívať. Potom mäso z oboch strán osolíme a okoreníme a smažíme na oleji s trochou masla, dvoma roztlačenými strúčiky cesnaku a vetvičkou čerstvého rozmarínu.
Zemiaky ošúpeme, umyjeme a nakrájame na cca 3mm hrubé plátky. Pekáč alebo zapekaciu misu vymastíme masťou a na dno poukladáme vrstvu zemiakov, tesne vedľa seba, ľahko osolíme, uložíme ďalšiu vrstvu, opäť ľahúčko osolíme, posypeme sušeným cesnakom a rozmarínom, uložíme ďalšiu vrstvu zemiakov a opäť osolíme. takto pokračujeme stále dookola, každú vrstvu mierne osolíme, každú druhú zasypeme sušeným cesnakom a rozmarínom.
Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept
Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.