Filé z aljašskej tresky v bylinkovom cestíčku

Hodnotenie (4.9/5)
13
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 1132
05.05.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
6 kocka Rybie filé (mrazené z aljašskej tresky)
2 KS Vajce
6 PL Mlieko
2 PL Solamyl
2 PL Múka hladká
1 ČL Grilovacie korenie
1 ČL Tymián (sušený)
1 ČL Rozmarín (sušený)
2 štipka Soľ
1 PL Múka hladká (na obalenie)
2 PL Olej (podľa potreby na vyprážanie)
Zemiaky:
Množstvo Ingrediencia
600 gZemiaky
2 PLTatárska omáčka
1 PLOlej
1 ČLČervená paprika sladká (môže byť aj údená)
1/4 ČLČierne korenie mleté
1/2 ČLSoľ
Postup prípravy pre Filé z aljašskej tresky v bylinkovom cestíčku
  1. 1

    Filé necháme rozmraziť a potom len ľahko vytlačíme prebytočnú vodu, z oboch strán osolíme, obalíme v hladkej múke, namočíme v cestíčku a vyprážame vo vyššej vrstve oleja z oboch strán dozlatista. Necháme osušiť na papierovej utierke.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Domáce šišky s džemom a ovocím
Hermelín v šunkovom kabáte s kroketami
Kuracie kúsky vyprážané v rúre
Plnená paprika
Bravčová krkovička na šťave so zeleninou na masle a nové zemiaky
Šošovicový prívarok
Kurací rezeň so zemiakmi (pyré)
Fazuľová polievka podľa receptu starej mamy
Kuracie prsia na olivách a paradajkách
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf