Pečený Zubáč na citróne a kôpri

Hodnotenie (5/5)
7
Čas prípravy
55 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Pečený Zubáč na citróne a kôpri
Kuchár/ka: Filip
videní 97
19.03.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Zubáč
1-2 KS Citrón
1 balenie Korenie na ryby
1/2 ČL Soľ
1/2 ČL Kôpor
10 KS Zemiaky
100 g Maslo
Postup prípravy pre Pečený Zubáč na citróne a kôpri
  1. 1

    Na plech rozložíme na kolieska pokrájané citróny. Následne na to položíme zubáča kožou dolu, posypeme opatrne korením na ryby, odkrojíme z hrudky masla tenký plátok a položíme na zubáča, posypeme ho čerstvým kôprom a pečieme asi 20-30 min pri teplote max 100°C. Ryba viac neznesie výsledok bude že je úplne jemné mäsko.

  2. 2

    Ako prílohu som zvolil varené zemiaky v šupke na masle a petržlene

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Filip Žákovic
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Francúzky toast
Strieborný losos a Batatové pyré
Maďarský guľáš
Bolonské cestoviny s bešamelovou omáčkou
Kuracie rezne v cestíčku so syrovou omáčkou
Jablkový hnetený
Šuhajdy so salkom
Špagety s mletým mäsom a olivami
Špenátový prívarok s vajcom
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf