Pečený Zubáč na citróne a kôpri

Hodnotenie (5/5)
7
Čas prípravy
55 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Filip Žákovic
videní 1962
19.03.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Zubáč
1-2 KS Citrón
1 balenie Korenie na ryby
1/2 ČL Soľ
1/2 ČL Kôpor
10 KS Zemiaky
100 g Maslo
Postup prípravy pre Pečený Zubáč na citróne a kôpri
  1. 1

    Na plech rozložíme na kolieska pokrájané citróny. Následne na to položíme zubáča kožou dolu, posypeme opatrne korením na ryby, odkrojíme z hrudky masla tenký plátok a položíme na zubáča, posypeme ho čerstvým kôprom a pečieme asi 20-30 min pri teplote max 100°C. Ryba viac neznesie výsledok bude že je úplne jemné mäsko.

  2. 2

    Ako prílohu som zvolil varené zemiaky v šupke na masle a petržlene

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Filip Žákovic
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Bolonské špagety
Plnené kuracie rolky s ryžou a hranolkami
Kuracie mäso na sladko čili
Výborný domáci kurací kohútí vývar
Fazuľky na smotane
Venčeky s pudingovým krémom
Morčacie prsia v pivnom cestíčku a smotanové zemiaky so syrom
Citrónové rezy
Bravčové špízy
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie