Pečený Zubáč na citróne a kôpri

Hodnotenie (5/5)
7
Čas prípravy
55 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Filip Žákovic
videní 1157
19.03.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Zubáč
1-2 KS Citrón
1 balenie Korenie na ryby
1/2 ČL Soľ
1/2 ČL Kôpor
10 KS Zemiaky
100 g Maslo
Postup prípravy pre Pečený Zubáč na citróne a kôpri
  1. 1

    Na plech rozložíme na kolieska pokrájané citróny. Následne na to položíme zubáča kožou dolu, posypeme opatrne korením na ryby, odkrojíme z hrudky masla tenký plátok a položíme na zubáča, posypeme ho čerstvým kôprom a pečieme asi 20-30 min pri teplote max 100°C. Ryba viac neznesie výsledok bude že je úplne jemné mäsko.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Filip Žákovic
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Plnené kuracie rezne so šunkou a syrom
Plnená panenka sušenými slivkami, omáčka z čerstvých sliviek a červeného vínka s chilli
Pečené morčacie mäsko s pečenou zeleninou
Grilované rebrá s cibuľkou
Bravčová panenka, šampiňónová omáčka a zemiakové pyré
Kávový perník bez vajec
Bravčové karé plnené sušenými marhuľami s mandľovou omáčkou
Pečený bravčový bôčik
Kuracie srdiečka na omáčke s jasmínovou ryžou
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf