Pečený Zubáč na citróne a kôpri

slide
  • Porcie: 2
  • Typ : Jednoduchý
  • Príprava : 55 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : Filip Žákovic
(5 / 5)
  • Vhodné na : Obed


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Na plech rozložíme na kolieska pokrájané citróny. Následne na to položíme zubáča kožou dolu, posypeme opatrne korením na ryby, odkrojíme z hrudky masla tenký plátok a položíme na zubáča, posypeme ho čerstvým kôprom a pečieme asi 20-30 min pri teplote max 100°C. Ryba viac neznesie výsledok bude že je úplne jemné mäsko.

  • Krok 2.

    Ako prílohu som zvolil varené zemiaky v šupke na masle a petržlene

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.