Pečený Zubáč na citróne a kôpri

Hodnotenie (5/5)
7
Čas prípravy
55 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Filip Žákovic
videní 1521
19.03.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Zubáč
1-2 KS Citrón
1 balenie Korenie na ryby
1/2 ČL Soľ
1/2 ČL Kôpor
10 KS Zemiaky
100 g Maslo
Postup prípravy pre Pečený Zubáč na citróne a kôpri
  1. 1

    Na plech rozložíme na kolieska pokrájané citróny. Následne na to položíme zubáča kožou dolu, posypeme opatrne korením na ryby, odkrojíme z hrudky masla tenký plátok a položíme na zubáča, posypeme ho čerstvým kôprom a pečieme asi 20-30 min pri teplote max 100°C. Ryba viac neznesie výsledok bude že je úplne jemné mäsko.

  2. 2

    Ako prílohu som zvolil varené zemiaky v šupke na masle a petržlene

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Filip Žákovic
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Hovädzie pliecko na horčici s ryžou
Francúzke zemiaky
Krehké šatôčky s kyslou smotanou
Nepečený BEBE koláč z kyslej smotany
Červená kapusta s bravčovým karé
Brokolicová polievka - Domáca krémová
Zapekané kuracie steaky s fazuľovými luskami
Klasický uhorkový šalát
Ovocný koláč s tvarohom
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie