Filé z tresky v bylinkovom cestíčku a zemiakovo hráškové pyré

Danula Vašíčková

Porcií 5
Minút 50
Náročnosť Nízka

(4.73 / 5)
Videné: 14 345 x
slide

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Filé nechám rozmraziť a potom len ľahko vytlačíme prebytočnú vodu, z oboch strán osolíme, namočím v cestíčku a vyprážame vo vyššej vrstve oleja z oboch strán dozlatista. Nechám osušiť na papierovej utierke.

  • Krok 2.

    Hrášok uvaríme domäkka v osolenej vode a scedíme, časť vývaru si ponecháme bokom na zriedenie. Časť hrášku si vždy odoberiem stranou a vmiešame až do hotového pyré, pekne to potom na tanieri vyzerá. Zvyšok prejdeme v hrnci tyčovým mixérom a zakryjeme pokrievkou, aby nám zbytočne nevychladol.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept