Filé z tresky v bylinkovom cestíčku a zemiakovo hráškové pyré

Hodnotenie (4.7/5)
14
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 5 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 2099
26.02.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
6 kocka Rybie filé (aljašská treska)
6 PL Mlieko
2 KS Vajce
2 PL Solamyl
2 PL Múka hladká
1 ČL Grilovacie korenie
1/2 ČL Tymián (sušený)
1/2 ČL Rozmarín (sušený)
1 ČL Soľ (podľa chuti)
1 dl Olej (cca, na vyprážanie)
Pyré:
Množstvo Ingrediencia
1 KgZemiaky
500 gHrášok mrazený
50 gMaslo
1 ČLSoľ (podľa chuti)
Postup prípravy pre Filé z tresky v bylinkovom cestíčku a zemiakovo hráškové pyré
  1. 1

    Filé nechám rozmraziť a potom len ľahko vytlačíme prebytočnú vodu, z oboch strán osolíme, namočím v cestíčku a vyprážame vo vyššej vrstve oleja z oboch strán dozlatista. Nechám osušiť na papierovej utierke.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Mexické hovädzie mäso
Grilované kuracie krídelka
Nepečený jahodový rez MILÁČIK
Bravčové srdce na slaninke a tmavom pive
Vyprážaný hermelín v cestíčku s brusnicami
Znojemský guľáš
Domáci vaječný likér
Špenátové halušky s tromi druhmi syra
Klasický uhorkový šalát
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf