Filé z tresky v bylinkovom cestíčku a zemiakovo hráškové pyré

Hodnotenie (4.7/5)
14
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 5 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 2550
26.02.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
6 kocka Rybie filé (aljašská treska)
6 PL Mlieko
2 KS Vajce
2 PL Solamyl
2 PL Múka hladká
1 ČL Grilovacie korenie
1/2 ČL Tymián (sušený)
1/2 ČL Rozmarín (sušený)
1 ČL Soľ (podľa chuti)
1 dl Olej (cca, na vyprážanie)
Pyré:
Množstvo Ingrediencia
1 KgZemiaky
500 gHrášok mrazený
50 gMaslo
1 ČLSoľ (podľa chuti)
Postup prípravy pre Filé z tresky v bylinkovom cestíčku a zemiakovo hráškové pyré
  1. 1

    Filé nechám rozmraziť a potom len ľahko vytlačíme prebytočnú vodu, z oboch strán osolíme, namočím v cestíčku a vyprážame vo vyššej vrstve oleja z oboch strán dozlatista. Nechám osušiť na papierovej utierke.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Bravčové na hrášku s ryžou
Pstruh s cesnakom a bylinkami
Rybie filé na masle a hrášku
Grécka polievka
Bravčové karé na prírodno so zeleninou a tarhoňou
Kokosové rezy
Bravčové karé na zelenine s tarhoňou
Perníkový koláč ala MIMI
Čevapčiči
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf