Pečený losos s batatovými hranolkami a pečeným karfiolom

Hodnotenie (5/5)
4
Čas prípravy
70 Minút
Náročnosť
Stredná
Porcie
Pre 5 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Roskova Lenka
videní 652
05.02.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Zemiaky sladké (batáty)
2 PL Olej olivový
1   Soľ (podľa chuti)
1 ČL Červená paprika sladká (podľa chuti)
1 štipka Čierne korenie mleté (podľa chuti)
1 ČL Sušený cesnak (podľa chuti)
Karfiol:
Množstvo Ingrediencia
1 KSKarfiol
50 gMaslo
2 ČLZmes korenia (2. krok)
Dresing:
Množstvo Ingrediencia
1 kelímokJogurt biely (grécky)
1 ČLSušený cesnak
1 štipkaSoľ (podľa chuti)
Losos:
Množstvo Ingrediencia
600 gLosos
100 gMaslo (rozpustené)
1 strúčikCesnak
1/2 ČLSoľ
2 štipkaČierne korenie mleté (podľa chuti)
1/2 ČLČervená paprika sladká (podľa chuti)
1/4 ČLKurkuma (podľa chuti)
Postup prípravy pre Pečený losos s batatovými hranolkami a pečeným karfiolom
  1. 1

    Batatové hranolky: Slaké zemiaky umyjeme a nakrájame na hranolky,usušíme na utierke poukladáme na vymastený plech alebo na plech s papierom pokvapkáme olivovým olejom ( osolíme,okoreníme,pridáme čer.papriku a sušený cesnak. Pečieme na 180 stupnov asi tak 35 min.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Roskova Lenka
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Bravčová krkovička s mandarínkami na sladko
Mrkvovo jablkový šalát
Vajíčková nátierka
Fliačky s hlávkovou kapustou
Uhorkový šalát
Kuracie rezne marinované v kyslej smotane a zemiakový šalát
Bravčové medailóniky s hubami
Hovädzia roštenka na hubách
Domáci slepačí vývar
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf