Rybie filé na masle a hrášku

Hodnotenie (4.9/5)
32
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Doma som týmto receptom zožal úspech, no priznám sa, aj mne to dobre padlo.Peter
Kuchár/ka: Peter Lauf
videní 1738
19.11.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 g Rybie filé (Aljašská treska)
4 KS Zemiaky (nie veľké)
250 g Hrášok
1 KS Citrón
150 g Maslo
0.5 ČL Muškátový oriešok
1 PL Soľ (podľa chuti)
1 KS Cibuľa (menšia)
0.5 dl Olej olivový
1.5 dl Smotana na varenie
Postup prípravy pre Rybie filé na masle a hrášku
  1. 1

    Zemiaky si umyjeme osušíme a omastíme olivovým olejom a celé osolíme. Tie dáme na pekáč (na papier na pečenie) a pri 190 °C pečieme 60 minút. Pozor .. nechajte si miesto na ďalší menší pekáč s rybami. Ten dáme po 35. minútach.

  2. 2

    Filé (rozmrazené) nasolíme z každej strany a pokvapkáme citrónom. Tie opražíme na panvici pekne na masle cca 15-20 minút na miernom ohni

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarim

Pridaj komentár

profil
Peter Lauf
Ja Rád Varím a preto vznikol aj tento WEB :)
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Cestoviny s kuracím alebo sójovým mäsom
Kuracie na prírodno so syrovo-brokolicovou omáčkou, ryžou a domáce hranolky
Bravčové rizoto
Schaumrolle alá MIMI
Mäsové guľky na švédsky spôsob so zemiakovou kašou
Výborný domáci kurací kohútí vývar
Koláč z čierneho piva
Kuracie kúsky s brokolicovo-smotanovou omáčkou a domácimi širokými rezancami
Cesnaková nátierka
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie