listok
Štefan Halàsz 

Porcií 2
Minút 45
Náročnosť Nízka

(4.55 / 5)
Videné: 11 036 x
Ryba na masle s hráškovým pyré

Komentár kuchára

Zdravá rybka plná farieb


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Hrášok som uvaril, následne rozmixoval s maslom a smotanou. Pridal som mätu a nastrúhaný muškátový oriešok a podľa chuti soľ.

  • Krok 2.

    Pripravil som si omáčku a to spôsobom, že som na masle orestoval šalotku, pridal smotanu minimálne 30%-nú a šťavu z jedného citróna. Podľa chuti soľ. Varením sa nám to zredukuje (zahustí) a na konci som pridal už len nasekanú pažítku.

  • Krok 3.

    Rybku si pripravíme jednoducho. Narežeme na filety, osolíme, prípadne okoreníme korením na ryby a jemne opečieme na masle z oboch strán. Na konci ozdobíme nakrájaným citrónom a podávame.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept