Ryba na masle s hráškovým pyré

Hodnotenie (5/5)
7
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Zdravá rybka plná fariebŠtefan Halàsz
Ryba na masle s hráškovým pyré
Kuchár/ka: Štefan Halàsz
videní 327
17.11.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 KS Pstruh (môže byť aj iná rybka napr.losos, kapor...)
250 g Maslo
1 balenie Hrášok mrazený
2 kelímok Sladká smotana (najlepšie min.30%-ná)
2 KS Cibuľa šalotka
2 KS Citrón
1 štipka Muškátový oriešok
1 štipka Mäta
2 štipka Soľ
1 štipka Pažítka
Postup prípravy pre Ryba na masle s hráškovým pyré
  1. 1

    Hrášok som uvaril, následne rozmixoval s maslom a smotanou. Pridal som mätu a nastrúhaný muškátový oriešok a podľa chuti soľ.

  2. 2

    Pripravil som si omáčku a to spôsobom, že som na masle orestoval šalotku, pridal smotanu minimálne 30%-nú a šťavu z jedného citróna. Podľa chuti soľ. Varením sa nám to zredukuje (zahustí) a na konci som pridal už len nasekanú pažítku.

  3. 3

    Rybku si pripravíme jednoducho. Narežeme na filety, osolíme, prípadne okoreníme korením na ryby a jemne opečieme na masle z oboch strán. Na konci ozdobíme nakrájaným citrónom a podávame.

Zdroj: RadVarím.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Štefan Halàsz
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Jahňací chrbát na rozmaríne so špenátom
Čevapčiči
Rizoto so sušenými paradajkami
Hruškovo zelerová krémová polievka
Lahodný pomarančový rez so šľahačkou
Zemiakovo syrové smažienky so zeleninovým šalátom
Cuketové rezy
Čevapčiči s opekanými zemiakmi
Holandský rezeň
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf