Ryba na masle s hráškovým pyré

Hodnotenie (5/5)
7
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Zdravá rybka plná fariebŠtefan Halàsz
Ryba na masle s hráškovým pyré
Kuchár/ka: Štefan Halàsz
videní 414
17.11.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 KS Pstruh (môže byť aj iná rybka napr.losos, kapor...)
250 g Maslo
1 balenie Hrášok mrazený
2 kelímok Sladká smotana (najlepšie min.30%-ná)
2 KS Cibuľa šalotka
2 KS Citrón
1 štipka Muškátový oriešok
1 štipka Mäta
2 štipka Soľ
1 štipka Pažítka
Postup prípravy pre Ryba na masle s hráškovým pyré
  1. 1

    Hrášok som uvaril, následne rozmixoval s maslom a smotanou. Pridal som mätu a nastrúhaný muškátový oriešok a podľa chuti soľ.

  2. 2

    Pripravil som si omáčku a to spôsobom, že som na masle orestoval šalotku, pridal smotanu minimálne 30%-nú a šťavu z jedného citróna. Podľa chuti soľ. Varením sa nám to zredukuje (zahustí) a na konci som pridal už len nasekanú pažítku.

  3. 3

    Rybku si pripravíme jednoducho. Narežeme na filety, osolíme, prípadne okoreníme korením na ryby a jemne opečieme na masle z oboch strán. Na konci ozdobíme nakrájaným citrónom a podávame.

Zdroj: RadVarím.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Štefan Halàsz
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Kuracie rizoto so zeleninou a restovanými pečienkami
Šošovicový prívarok so zemiakmi a párkom
Rybie filé na masle a hrášku
Omeleta so šunkou
Mätová limonáda
Syrové rezne s cibuľkovými zemiakmi
Domáci KINDER mliečny rez
Venčeky s pudingovým krémom
Kuracie prsia na karí s tarhoňou
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf