Ryba s bylinkovým maslom

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Ryba s bylinkovým maslom
videní 319
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
400 g Rybie filé
50 g Maslo
1 PL Petržlenová vňať (ideálne čerstvá)
2 štipka Soľ
1 KS Citrón
2 ČL Bylinkové máslo
0.5 dl Olej
Postup prípravy pre Ryba s bylinkovým maslom
  1. 1

    Rybie filé umyjeme rozložíme na pekáč pokvapkáme citrónom, osolíme, a zalejeme olejom. Rybu v rúre pečieme pri 180°C a počas pečenia podlievame. Doba pečenia závisí od druhu ryby. pečieme do zlatistá. Ak niekomu vadí veľmi zápach z ryby môžme ešte predtým na močiť filé do mlieka na cca 15 minút opláchnuť a pripraviť na pečenie.

  2. 2

    Inej miske necháme zmäknúť maslo a pridáme nasekanú petržlenovú vňať, lyžicu citrónovej šťavy, bylinkové maslo a trochu soli.

  3. 3

    Rybie filé podávame s varenými zemiakmi a na každú porciu dáme kúsok masla s bylinkami.

Zdroj: taste.com.au
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Cuketa plnená Hermelínom
Špagety s petržlenovou vňaťou
Kuracie rezne v cestíčku so syrovou omáčkou
Grilované rebierka z diviaka s brusnicovou omáčkou
Zeleninový šalát vhodný aj ako príloha
Chrumkavé hranolky so syrom a slaninkou
Francúzky toast
Kuracie kúsky na čínsky spôsob s jasmínovou ryžou
Gulášová polievka s bravčovým mäsom, slaninou a párkom
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf