Ryba s bylinkovým maslom

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 1009
27.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
400 g Rybie filé
50 g Maslo
1 PL Petržlenová vňať (ideálne čerstvá)
2 štipka Soľ
1 KS Citrón
2 ČL Bylinkové máslo
0.5 dl Olej
Postup prípravy pre Ryba s bylinkovým maslom
  1. 1

    Rybie filé umyjeme rozložíme na pekáč pokvapkáme citrónom, osolíme, a zalejeme olejom. Rybu v rúre pečieme pri 180°C a počas pečenia podlievame. Doba pečenia závisí od druhu ryby. pečieme do zlatistá. Ak niekomu vadí veľmi zápach z ryby môžme ešte predtým na močiť filé do mlieka na cca 15 minút opláchnuť a pripraviť na pečenie.

  2. 2

    Inej miske necháme zmäknúť maslo a pridáme nasekanú petržlenovú vňať, lyžicu citrónovej šťavy, bylinkové maslo a trochu soli.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: taste.com.au

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Segedínsky guľáš
Kuracie stehná s brokolicovou omáčkou
Cuketové placky plnené kuracím mäsom
Cuketové krokety so zemiakovou kašou
Plnená paprika
Najlepšia domáca Mortadela
Čevapčiči
Bravčové na čiernom korení
Znojemský guľáš
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie