Pstruh s cesnakom a bylinkami

Hodnotenie (0/5)
0
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Pstruh s cesnakom a bylinkami
Kuchár/ka: Deni
videní 154
17.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
4 KS Pstruh
200 g Maslo
8 strúčik Cesnak
2 PL Strúhanka
1 zväzok Petržlenová vňať
1 ČL Bazalka (podľa chuti)
1 KS Citrón
Postup prípravy pre Pstruh s cesnakom a bylinkami
  1. 1

    Cesnak olúpeme a prelisujeme. Bazalku s petržlenovou vňaťou jemne nasekáme a premiešáme s cesnakom a soľou. Nemiešané bylinky s cesnakom rozdelíme na 2 porcie.

  2. 2

    Pstruhy dôkladne umyjeme v studenej vode, plutvy a hlavu môžme nechať nemusíme. Vnútrajšok každého pstruha pokvapkáme citrónom a vyplníme bylinkami s cesnakom. Na vyplnenie pstruhov použijeme jednu celú porciu byliniek s cesnakom. Potom pstruhy poprašíme múkou a krátko z oboch strán opečieme na masle.

  3. 3

    Do druhej porcie byliniek s cesnakom pridáme asi 80 g masla a trocha strúhanky cca 2 PL. Vznikne nám hustá hmota.

  4. 4

    Zapekaciu misu alebo plech vymastíme maslom a položíme do nej opečené pstruhy a každú rybu na povrchu potrieme hustou zmesou. Ryby potrieme výpekom z panvice a pokvapkáme citrónom a dáme zapiecť. Pečieme as 20-30 minút pri teplote 180°C.

  5. 5

    Podávame s varenými zemiakmi.

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Teľacie závitky na hrubozrnnej horčici s ryžou
Chrumkavé hranolky so syrom a slaninkou
Kakaové palacinky
Mätová limonáda
Bravčové v paradjkovej omáčke s hubami
Filety pstruha na masle
Jablková bomba
Rýchly jablkový bochník
Strieborný losos a Batatové pyré
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf