Pstruh s cesnakom a bylinkami

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 1147
17.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
4 KS Pstruh
200 g Maslo
8 strúčik Cesnak
2 PL Strúhanka
1 zväzok Petržlenová vňať
1 ČL Bazalka (podľa chuti)
1 KS Citrón
  Soľ
  Múka hladká
Postup prípravy pre Pstruh s cesnakom a bylinkami
  1. 1

    Cesnak olúpeme a prelisujeme. Bazalku s petržlenovou vňaťou jemne nasekáme a premiešáme s cesnakom a soľou. Nemiešané bylinky s cesnakom rozdelíme na 2 porcie.

  2. 2

    Pstruhy dôkladne umyjeme v studenej vode, plutvy a hlavu môžme nechať nemusíme. Vnútrajšok každého pstruha pokvapkáme citrónom a vyplníme bylinkami s cesnakom. Na vyplnenie pstruhov použijeme jednu celú porciu byliniek s cesnakom. Potom pstruhy poprašíme múkou a krátko z oboch strán opečieme na masle.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Kuracie s brokolicovou omáčkou a domáce široké rezance
Kuracie s hranolkami
Bravčové plátky na pive
Domáci KINDER mliečny rez
Bolonské cestoviny s bešamelovou omáčkou
Moravské koláče plnené tvarohom a lekvárom
Zemiakové guľky plnené údeným mäsom s kyslou kapustou
Bryndzové pirohy
Kuracie mexické soté s ryžou
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie