Pstruh s cesnakom a bylinkami

slide
  • Porcie: 4
  • Typ : Jednoduchý
  • Príprava : 60 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : tinkinerecepty.sk
Pozor Súťaž!
Súťaž o teplovzdušnú fritézu - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(5 / 5)
  • Vhodné na : Obed


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Cesnak olúpeme a prelisujeme. Bazalku s petržlenovou vňaťou jemne nasekáme a premiešáme s cesnakom a soľou. Nemiešané bylinky s cesnakom rozdelíme na 2 porcie.

  • Krok 2.

    Pstruhy dôkladne umyjeme v studenej vode, plutvy a hlavu môžme nechať nemusíme. Vnútrajšok každého pstruha pokvapkáme citrónom a vyplníme bylinkami s cesnakom. Na vyplnenie pstruhov použijeme jednu celú porciu byliniek s cesnakom. Potom pstruhy poprašíme múkou a krátko z oboch strán opečieme na masle.

  • Celý postup nájdeš SEM

Kuchár/ka

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.