Losos bylinkovou omáčkou

slide
  • Porcie: 1
  • Typ : Jednoduchý
  • Príprava : 45 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : g.denik.cz
(3 / 5)
  • Vhodné na : Obed


Potrebujeme:

  • Omáčka

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Skôr než začneme opekať lososa pripravíme si základ na bylinkovú omáčku. Petržlenovú vňať a lístky bazalky nasekáme na drobno. V malom množstve mlieka rozmiešame múku a smotanu.

  • Krok 2.

    Naporciovaného lososa pokvapkáme šťavou z citróna, jemne poprašíme múkou a dáme na panvicu s rozpraženým maslom. Maslo osolíme, posypeme rascou a opečieme rybu z oboch strán.

  • Krok 3.

    Na panvici po opečení lososa vlejeme bylinky, ktoré sme si predtým pripravili. Necháme zohriať a zalejeme mliekom. Ochutíme soľou a peprom.

  • Krok 4.

    Upečeného lososa polejeme bylinkovou omáčkou a ozdobíme plátkom citróna. Podávame s pečenými alebo varenými zemiakmi.

Kuchár/ka

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.