Losos bylinkovou omáčkou

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 1 človeka
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Losos  bylinkovou omáčkou
Kuchár/ka: Deni
videní 383
16.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Losos
120 g Maslo
1 ČL Rasca
1 KS Citrón
Omáčka
Množstvo Ingrediencia
250 mlSmotana na varenie
1 PLMúka hladká
1 hrsťBazalka (lístky)
100 mlMlieko polotučné
1 PLPetržlenová vňať
Postup prípravy pre Losos bylinkovou omáčkou
  1. 1

    Skôr než začneme opekať lososa pripravíme si základ na bylinkovú omáčku. Petržlenovú vňať a lístky bazalky nasekáme na drobno. V malom množstve mlieka rozmiešame múku a smotanu.

  2. 2

    Naporciovaného lososa pokvapkáme šťavou z citróna, jemne poprašíme múkou a dáme na panvicu s rozpraženým maslom. Maslo osolíme, posypeme rascou a opečieme rybu z oboch strán.

  3. 3

    Na panvici po opečení lososa vlejeme bylinky, ktoré sme si predtým pripravili. Necháme zohriať a zalejeme mliekom. Ochutíme soľou a peprom.

  4. 4

    Upečeného lososa polejeme bylinkovou omáčkou a ozdobíme plátkom citróna. Podávame s pečenými alebo varenými zemiakmi.

Zdroj: g.denik.cz
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Bravčové soté po temešvársky
Sviečková na smotane
Bravčová pečeň
Rýchla roláda s marhuľovou marmeládou
Chilli špagety s kuracími rezancami na čínsky spôsob
Jánošíkov tanier
Cesnaková nátierka
Bravčové kocky s dusenou kapustou a zemiakovou knedľou
Špagety ala Luky
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf