Losos bylinkovou omáčkou

Hodnotenie (3/5)
2
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 1 človeka
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 1724
16.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Losos
120 g Maslo
1 ČL Rasca
1 KS Citrón
Omáčka
Množstvo Ingrediencia
250 mlSmotana na varenie
1 PLMúka hladká
1 hrsťBazalka (lístky)
 Soľ (podľa chuti)
100 mlMlieko polotučné
1 PLPetržlenová vňať
Postup prípravy pre Losos bylinkovou omáčkou
  1. 1

    Skôr než začneme opekať lososa pripravíme si základ na bylinkovú omáčku. Petržlenovú vňať a lístky bazalky nasekáme na drobno. V malom množstve mlieka rozmiešame múku a smotanu.

  2. 2

    Naporciovaného lososa pokvapkáme šťavou z citróna, jemne poprašíme múkou a dáme na panvicu s rozpraženým maslom. Maslo osolíme, posypeme rascou a opečieme rybu z oboch strán.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: g.denik.cz

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Sviečková na smotane
Špagety po španielsky
Kuracia pečeň na smotane s ryžou
Kuracie rizoto so zeleninou a restovanými pečienkami
Švédske morčacie závitky s ryžou
Šuhajdy z bielej čokolády
Kuracie prsia plnené paradajkami a syrom
Mäsové guľky
Španielske vtáčky
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf