Kapor na masle

Hodnotenie (5/5)
4
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 3511
01.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Kapor
100 g Maslo
1.5 KS Citrón
1   Cibuľka lahôdková
300 g Zemiaky
1 balenie Mrazená zelenina (kľudne aj čerstva podľa vlastného výberu)
1 štipka Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
1 štipka Sušený cesnak
1 štipka Korenie na ryby
1 štipka Tymián
Postup prípravy pre Kapor na masle
  1. 1

    Očisteného kapra si narežeme na filety, ktoré cca 1 - 2 hodinky pred prípravou celého polejeme šťavou z jedného citróna. Pokiaľ je kapor starší, tak ho namočíme do mlieka aby vyšli z neho pachy. Odstaté filety opláchneme, osolíme okoreníme korením a sušeným cesnakom, z ľahka ešte pokvapkáme citrónom a dávame do panvičky, v ktorej sme si rozohriali maslo. Z prudka oprážime z oboch strán.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: Radvarim

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Bravčové medailóniky s hubami
Bravčové srdce na slaninke a tmavom pive
Cícerová kaša s miniklobáskami
Bravčové srdce na slanine s jasmínovou ryžou
Syrová omáčka
Cuketové krokety so zemiakovou kašou
Kuracie mäso na smotane s nokami
Krémová polievka z ružičkového kelu
Veselé šišky z mletého mäsa a zemiakové pyré
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf