Pečený kapor na zemiakoch

Hodnotenie (3.7/5)
3
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 5155
01.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Kapor
300 g Zemiaky
50 g Maslo
1 KS Citrón
1 štipka Soľ
1 štipka Rasca
0.5 balíček Korenie na ryby
1 štipka Petržlenová vňať
Postup prípravy pre Pečený kapor na zemiakoch
  1. 1

    Kapra naporciujeme a pokvapkaného citrónom necháme trocha odležať. Medzi tým si očistíme a nakrájame zemiaky. Plátky zemiakov dáme na plech vymastený olejom, osolíme ich a posypeme sušenou petržlenovou vňaťou.

  2. 2

    Odstatého kapríka opláchneme, osolíme, okoreníme, posypeme rascou a poukladáme na zemiaky. Na každý kúsok kapra dáme ešte plátok masla.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: Radvarim

Pridaj komentár

profil
Lívia Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Vanilkové rožteky
Hustá gulášová polievka z mletého mäsa a s haluškami
Pečená krkovička, kapusta a knedľa
Špenátový prívarok s vajcom
Zapekaná ryža
Hovädzí guľáš
Domáce Housky alebo žemle
Kôprová polievka
Jablkové rezy s pudingovým krémom
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf