Pečený kapor na zemiakoch

Lívia Fiľakovská

Porcií 2
Minút 60
Náročnosť Nízka

(3.75 / 5)
Videné: 14 219 x
slide
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Zdroj : Radvarim

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Kapra naporciujeme a pokvapkaného citrónom necháme trocha odležať. Medzi tým si očistíme a nakrájame zemiaky. Plátky zemiakov dáme na plech vymastený olejom, osolíme ich a posypeme sušenou petržlenovou vňaťou.

  • Krok 2.

    Odstatého kapríka opláchneme, osolíme, okoreníme, posypeme rascou a poukladáme na zemiaky. Na každý kúsok kapra dáme ešte plátok masla.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept