Pstruh na provensálsky spôsob

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 1 človeka
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 662
01.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Pstruh
0.5 KS Cuketa
6 KS Cherry paradajky
1   Olej olivový
50 g Maslo
2 KS Cibuľka lahôdková
1 KS Citrón
2 štipka Petržlenová vňať
1 štipka Soľ
2 štipka Provensálska zmes
1 KS Alobal
Postup prípravy pre Pstruh na provensálsky spôsob
  1. 1

    Ako prve si rybu dôkladne opláchneme v studenej vode aby sme na nej nemali "bordel" :) , následne necháme rybu oschnúť. Medzitým ako sa ryba "suší" si predhrejeme rúru na 180 stupňov, pripravíme si pekáč na ktorom si už rozprestrieme alobal. Rybu si položíme na pripravený pekáč, kedže ju chceme dobre ochutiť tak z vnútornej strany ( kde boli vnútornosti ryby ) si ju osolíme okoreníme Provensálskou bylinou zmesou ( dostať to kúpiť v obchode ) poprípade keď nemáte túto zmes použite samostatne bylinky ako je napríklad Rozmarín, Bazalka, Majorán, Tymian.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: Radvarim

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Kuracie kúsky na čínsky spôsob s jasmínovou ryžou
Filet z lososa na hráškovom pyré
Bravčové karé na prírodno so zeleninou a tarhoňou
Nepečený Bingo Koláč
Cestoviny s kuracím alebo sójovým mäsom
Jablkové lievance s jahodovou polevou a šľahačkou
Zeleninový šalát s kuracím mäsom
Šuhajdy z bielej čokolády
Ryba na masle
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf