Filet na kôprovej omáčke

Hodnotenie (4/5)
2
Čas prípravy
90 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Filet na kôprovej omáčke
Kuchár/ka: Mária
videní 312
01.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 KS Aljašská treska (filety)
0.5 balíček Korenie na ryby
1 štipka Soľ
1 dl Olej
Omáčka
Množstvo Ingrediencia
0.5 lMlieko
0.5 dlOlej
1 PLMúka hladká
1 PLKôpor (najlepšie čerstvý)
1 štipkaSoľ
2 KSVajce
Priíoha
Množstvo Ingrediencia
Postup prípravy pre Filet na kôprovej omáčke
  1. 1

    Filet umyjeme, osušíme. Osušený si okoreníme a osolíme a dáme grilovať na oleji

  2. 2

    Pripravíme si omáčku: Spravíme si zápražku z oleja a múky. Vlejeme mlieko a necháme povariť. Pridáme soľ, kôpor.

  3. 3

    Medzitým si dáme variť vajcia, ktoré potom ošupeme a prepasírujeme do omáčky. Podávame so zemiakmi a pažítkou.

Zdroj: Radvarim
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Langoše
Skvelý segedínsky guláš s knedľou
Bryndzové halušky
Cestoviny s kuracím mäsom a pórom
Klužská (koložvárska) kapusta
Bravčové karé na hrášku
Loďky z lístkového cesta
Chrumkavé hranolky so syrom a slaninkou
Bravčová roláda s jogurtovou omáčkou
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf