Filet na kôprovej omáčke

Hodnotenie (4/5)
2
Čas prípravy
90 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 1003
01.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 KS Aljašská treska (filety)
0.5 balíček Korenie na ryby
1 štipka Soľ
1 dl Olej
Omáčka
Množstvo Ingrediencia
0.5 lMlieko
0.5 dlOlej
1 PLMúka hladká
1 PLKôpor (najlepšie čerstvý)
1 štipkaSoľ
2 KSVajce
Priíoha
Množstvo Ingrediencia
Postup prípravy pre Filet na kôprovej omáčke
  1. 1

    Filet umyjeme, osušíme. Osušený si okoreníme a osolíme a dáme grilovať na oleji

  2. 2

    Pripravíme si omáčku: Spravíme si zápražku z oleja a múky. Vlejeme mlieko a necháme povariť. Pridáme soľ, kôpor.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: Radvarim

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Kuskus kari kuracie v sezame
Pečené kurča so zemiakmi - jednoducho
Srnčí guláš s domácou knedľou
Crinkles
Kôprová omáčka
Plnený chlieb
Filé z tresky v bylinkovom cestíčku a zemiakovo hráškové pyré
Krémová brokolicová polievka
Pečené kuracie stehná
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie