Filety pstruha na masle

Hodnotenie (3.5/5)
2
Čas prípravy
35 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 2655
01.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Pstruh
100 g Maslo
1 KS Citrón
1 štipka Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
1 štipka Sušený cesnak
1 štipka Rozmarín
1 štipka Petržlen
2 štipka Korenie na ryby
7 KS Zemiaky
Postup prípravy pre Filety pstruha na masle
  1. 1

    Pstruha (buď filety alebo v celku) si najprv umyjeme a poriadne celého potrieme citrónovou šťavou. Takto ho necháme pár minút odležať (cca 15-20 minút).

  2. 2

    Odležanú rybku opláchneme, osolíme, okoreníme pripravenými koreniami, rozmarínom, jemne cesnakom a pridáme ešte pár kvapiek citróna.

  3. 3

    Na panvičke si rozpustíme maslo a priravenú rybku opečieme z oboch strán. Podávame ozdobenú kolieskom citróna a petržlenovou vňaťou so zemiakmi pripravenými vlastným spôsobom. Dobrú chuť.

Zdroj: Radvarim

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Opekané zemiaky so strateným vajcom a slaninou
Kuracie rezne marinované v kyslej smotane a zemiakový šalát
Cuketový koláč s kokosom - hrnčekový
Cuketové guličky so syrom Eidam
Kuracia zmes a cukeťáky z muffinového plechu
Obľúbený maďarský guláš s domácim knedlíkom
Plnená panenka sušenými slivkami, omáčka z čerstvých sliviek a červeného vínka s chilli
Kuracie prsia na karí s tarhoňou
Výnimočné Kuracie placky špeciál
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie