x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Filety pstruha na masle

Mária Fiľakovská

Porcií 2
Minút 35
Náročnosť Nízka

(4 / 5)
Videné: 20 161 x
slide
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Zdroj : Radvarim

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Pstruha (buď filety alebo v celku) si najprv umyjeme a poriadne celého potrieme citrónovou šťavou. Takto ho necháme pár minút odležať (cca 15-20 minút).

  • Krok 2.

    Odležanú rybku opláchneme, osolíme, okoreníme pripravenými koreniami, rozmarínom, jemne cesnakom a pridáme ešte pár kvapiek citróna.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept