listok
Dominika Huszáriková

Porcií 4
Minút 60
Náročnosť Stredná

(5 / 5)
Videné: 2 493 x
Treska s paradajkovou ryžou

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Tresku umyjeme, okoreníme korením na ryby a opatrne pomaly opečieme na masle v panvici. Opekáme najprv stranu s kožou, aby sa nám treska nezrolovala. Upečenú tresku dáme do vyhriatej rúry na 10 minút.

  • Krok 2.

    Ryžu opláchneme, osušíme a opražíme na oleji. Zalejeme vodou, pridáme vegetu a varíme 20 minút.

  • Krok 3.

    Paradajku nakrájame na malé kúsky a opečieme na kvapke olivového oleja, pridáme paradajkové pyré a 2-3 minútky privedieme do varu.

  • Krok 4.

    Zmes z paradajok vlejeme do hotovej ryže a poriadne premiešame.

  • Krok 5.

    Opečenú tresku podávame s paradajkovou ryžou. Dobrú chuť!

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept