Ryby (19)

Pečený Zubáč na citróne a kôpri
Filé z tresky v bylinkovom cestíčku a zemiakovo hráškové pyré
Filet z lososa na hráškovom pyré
Strieborný losos a Batatové pyré
Pečený losos s batatovými hranolkami a pečeným karfiolom
Smažený losos a zemiakové ruže
Kapor na masle so zemiakovým šalátom
Rybie filé na masle a hrášku
Ryba na masle s hráškovým pyré
Ryba s bylinkovým maslom
Pstruh s cesnakom a bylinkami
Losos bylinkovou omáčkou
Pstruh na masle
Kapor na masle
Pečený kapor na zemiakoch
Pstruh na provensálsky spôsob
Filet na kôprovej omáčke
Filety pstruha na masle
Ryba na masle
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf