x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Hokkaido krémová polievka

Iveta Lapínová

Porcií 7
Minút 90
Náročnosť Nízka

(4.88 / 5)
Videné: 3 068 x
slide

Komentár kuchára

Jesenné polievočky sú výborné na chuť, na zohriatie a sú aj krásne na pohľad..... Veď hrajú farbami jesene


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Tekvicu zbavíme jadierok, pokrájame na kocky aj so šupkou a orestujeme na olivovom oleji. Potom pridáme nakrájanú šalotku /pór /, cesnak a ešte pár minút spolu restujeme.

  • Krok 2.

    Potom zalejeme vývarom, pridáme ošúpané a na kocky pokrájané zemiaky, pridáme soľ, korenie a pomaly varíme, na miernom ohni. Varíme, pokiaľ nie sú zemiaky a tekvica mäkké.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept