Hokkaido krémová polievka

Hodnotenie (5/5)
7
Čas prípravy
90 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 7 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Jesenné polievočky sú výborné na chuť, na zohriatie a sú aj krásne na pohľad..... Veď hrajú farbami jeseneIveta
Kuchár/ka: Iveta Lapínová
videní 478
05.10.2020
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1/2 KS Tekvica hokkaido (s kožou, bez jadier)
4 KS Zemiaky
2 KS Cibuľa šalotka (alebo 5 cm bielej časti póru )
2 strúčik Cesnak
  Soľ (podľa chuti)
  Korenie (podľa chuti)
  Muškátový oriešok (podľa chuti)
3 PL Olej olivový
1 PL Olej tekvicový
1,5 dl Sladká smotana
1 plátok Maslo
3 l Zeleninový vývar
Postup prípravy pre Hokkaido krémová polievka
  1. 1

    Tekvicu zbavíme jadierok, pokrájame na kocky aj so šupkou a orestujeme na olivovom oleji. Potom pridáme nakrájanú šalotku /pór /, cesnak a ešte pár minút spolu restujeme.

  2. 2

    Potom zalejeme vývarom, pridáme ošúpané a na kocky pokrájané zemiaky, pridáme soľ, korenie a pomaly varíme, na miernom ohni. Varíme, pokiaľ nie sú zemiaky a tekvica mäkké.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Iveta Lapínová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Taliansko bulharské rizoto
Kuracie placky so šanpiňónmi
Bravčová panenka so špenátom na hubovom ragú
Skvelý hovädzí stroganov s ryžou
Bruschetta s feta syrom
Najlepšia domáca sekaná FAVORIT
Hermelín v šunkovom kabáte s kroketami
Medovníky
Hovädzie plátky, šampiňónová omáčka a halušky z vajcového cesta
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie