Krémová tekvicová polievka hokkaido

Hodnotenie (4.9/5)
7
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Ďalšia vynikajúca polievočka a čím ďalej obľúbenejšia je polievka z tekvice.... Napríklad z tekvice Hokaido.... Je krásne jemná, má úžasnú maslovo zeleninovú chuť a tiež sa dá rôzne kombinovať.... Moja dnešná je kombinácia tekvice Hokaido, mrkvy a zemiakov, tým pádom sa vyhnete zahusťovaniu múkou a máte pred sebou zdravú zeleninovú polievku, ktorá poteší oko aj žalúdok. A človek má hneď lepšiu náladuIveta
Kuchár/ka: Iveta Lapínová
videní 605
20.11.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Tekvica hokkaido
3 KS Mrkva
2 KS Zemiaky
1 KS Cibuľa šalotka
1 a 1/2 dl Smotana na šľahanie
3 PL Olej olivový
1 kocka Zeleninový bujón
  Soľ (podľa chuti)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
pár kvapiek   Olej tekvicový (nie je podmienkou)
Postup prípravy pre Krémová tekvicová polievka hokkaido
  1. 1

    Recept je na 3 l polievky Tekvicu, mrkvu a zemiaky, šalotku ošúpeme, pokrájame a pomaly restujeme na oleji. Stačí asi 5 minút, potom zalejeme vodou, pridáme kocku bujónu, soľ a korenie a necháme pomaly variť.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Iveta Lapínová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Kuriatko na zelenine
Grécka polievka
Kuracie rizoto so zeleninou a restovanými pečienkami
Kuracie prsia na olivách a paradajkách
Grilované sendviče s rozmarínovými steakmi
Zapekaná cuketa so zemiakmi a mletým mäsom
Bravčové závitky so slaninou a ryžou
Banánovo čučoriedkové toasty
Kuracie kúsky pečené na kyslej kapuste
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf