Zeleninový vývar

Hodnotenie (0/5)
0
Čas prípravy
70 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Janula Szabó
videní 98
19.08.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
6 KS Kuracie krídla (môžeme použiť aj krky)
1 KS Cibuľa
2 KS Mrkva
2 KS Petržlen
1/2 KS Zeler
1 KS Kaleráb
1 KS Paprika biela
2 PL Magi
štipka Soľ
štipka Čierne korenie mleté
Postup prípravy pre Zeleninový vývar
  1. 1

    1.Mäso umyjeme a dáme do väčšieho hrnca, naplníme vodou do trištvrte a dáme variť. Osolíme, okoreníme a pridáme maggi a ošúpanú cibuľu.

  2. 2

    2.Keď začne vrieť voda, pridáme zeler, kaleráb, mrkvu a petržlen. Samozrejme očistené.

  3. 3

    3.Keď je zelenina na polovicu mäkká pridáme papriku. Varíme kým nie je všetko mäkké a mäso uvarené.

  4. 4

    4.Zeleninu vyberieme a nakrájame z nej každý čo má rád, odložíme do misky. Mäsko oberieme od kosti a tiež odložíme. krky nemusíme oberať.

  5. 5

    5. Podávame s rezancami a zeleninkou s mäskom z misky :)

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Jahodové rezy so smotanovým krémom
Bravčové s kolienkami
Lahodná roláda Deň a Noc
Bryndzová nátierka
Cestovinový šalát
Bravčová panenka, šampiňónová omáčka a zemiakové pyré
Domáce Housky alebo žemle
Kokosové rezy
Pizza slimáky
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf