Výborný domáci kurací kohútí vývar

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
120 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 10 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Recept na kurací, kohútí vývar... Najlepšie mäsko na vývar je z domáceho chovu, viem však, že nie každý má tú možnosť. V tom prípade treba hľadať kvalitnejšie mäsko v dobrom mesiarstve.Iveta
Kuchár/ka: Iveta Lapínová
videní 1614
15.06.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1/2 KS Kura celé (sliebka alebo kohút)
8 l Pitná voda
cca 1 Kg Koreňová zelenina
1/2 KS Pór
1 KS Cibuľa
1/4 KS Kel (a môže byť aj pár ružičiek karfiolu)
1-3 ČL Soľ (podľa chuti)
8 KS Čierne korenie (guličiek)
Postup prípravy pre Výborný domáci kurací kohútí vývar
  1. 1

    Mäsko umyjeme a vložíme do hrnca s vodou, privedieme do varu a potom varíme pomaličky, na veľmi miernom ohni, najlepšie 4-5 hodín. Potom vložíme k mäsu aj očistenú zeleninu, z póru len bielu časť v celku, zelenú časť odložíme bokom. Potom vývar osolíme, pridáme celé korenie a varíme do zmäknutia zeleniny.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Iveta Lapínová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Kuracie soté s brokolicovo-nivovou omáčkou
Omeleta so šunkou
Bravčové na zelenine s cestovinou
Koláč Slzy Anjela ako od babičky
Plnené kuracie rolky s ryžou a hranolkami
Šunka plnená zeleninou
Domáce cestoviny s brokolicovou omáčkou a kuracím mäsom
Šuhajdy z bielej čokolády
Kuracie s hranolkami
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf