Domáci slepačí vývar

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
130 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Domáci slepačí vývar
videní 137
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 až 2 KS Kurací trup
guličky podľa chuti   Čierne korenie (cca 5)
1-2 ČL Soľ (podľa chuti)
500 g Koreňová zelenina (cca)
1-3 KS Zemiaky
  Petržlenová vňať
Postup prípravy pre Domáci slepačí vývar
  1. 1

    Kosti prípadne mäso z ktorého budeme vývar robiť varime úplne od začiatku na najmenšiom ohni a samozrejme v úplne studenej vode. Po hodine a pol ich pekne vyberieme z polievky až potom osolíme, pridáme celé čierne korenie a koreňovú zeleninu - zeler, petržlen , mrkvu.

  2. 2

    Po ďalšej hodine pridajte ak dávate celý zemiak( ja dávam aj 3), Kaleráb, celú cibuľu, celú papriku, kel, petržlenovu vňať a ďalšiu hodinu varím. Celkom ho dochucujem až 10 min pred koncom varenia. A dávam aj polievkové korenie

  3. 3

    Od kosti môžeme oddeliť dobré mäsko a tiež môžete pridať cestoviny niťovky

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Veronika Bencová
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Bravčové rizoto
Znojemský guľáš
Špagety po španielsky
Morčacie prsia zapekané so zeleninou
Hovädzia roštenka na hubách
Pudingová lahôdka s lístkovým cestom a piškóty
Super rýchle zemiakové placky plnené šunkou a syrom
Hovädzie v paradajkovej omáčke
Banán v čokoláde
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf