listok
Veronika Bencová

Porcií 8
Minút 130
Náročnosť Nízka

(4.67 / 5)
Videné: 7 121 x
Domáci slepačí vývar

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Kosti prípadne mäso z ktorého budeme vývar robiť varime úplne od začiatku na najmenšiom ohni a samozrejme v úplne studenej vode. Po hodine a pol ich pekne vyberieme z polievky až potom osolíme, pridáme celé čierne korenie a koreňovú zeleninu - zeler, petržlen , mrkvu.

  • Krok 2.

    Po ďalšej hodine pridajte ak dávate celý zemiak( ja dávam aj 3), Kaleráb, celú cibuľu, celú papriku, kel, petržlenovu vňať a ďalšiu hodinu varím. Celkom ho dochucujem až 10 min pred koncom varenia. A dávam aj polievkové korenie

  • Krok 3.

    Od kosti môžeme oddeliť dobré mäsko a tiež môžete pridať cestoviny niťovky

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept