Domáci slepačí vývar

Hodnotenie (5/5)
2
Čas prípravy
130 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Veronika Bencová
videní 1172
03.06.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 až 2 KS Kurací trup
guličky podľa chuti   Čierne korenie (cca 5)
1-2 ČL Soľ (podľa chuti)
500 g Koreňová zelenina (cca)
1-3 KS Zemiaky
  Petržlenová vňať
Postup prípravy pre Domáci slepačí vývar
  1. 1

    Kosti prípadne mäso z ktorého budeme vývar robiť varime úplne od začiatku na najmenšiom ohni a samozrejme v úplne studenej vode. Po hodine a pol ich pekne vyberieme z polievky až potom osolíme, pridáme celé čierne korenie a koreňovú zeleninu - zeler, petržlen , mrkvu.

  2. 2

    Po ďalšej hodine pridajte ak dávate celý zemiak( ja dávam aj 3), Kaleráb, celú cibuľu, celú papriku, kel, petržlenovu vňať a ďalšiu hodinu varím. Celkom ho dochucujem až 10 min pred koncom varenia. A dávam aj polievkové korenie

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Veronika Bencová
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Koláčik Zebra ako kvapkaná torta
Hovädzie pliecko na horčici s ryžou
Tagliatelle a losos v smotanovej omáčke
Zemiakové gule plnené údeným mäsom
Šampiňónová dubáková krémová polievka
Tiramisu roláda špeciál
Bravčové kocky na cibuľke s cuketou a cuketové halušky
Palacinky
Taliansko bulharské rizoto
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie