x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Gulášová polievka s bravčovým mäsom, slaninou a párkom

slide
  • Porcie: 8
  • Typ : Stredný
  • Príprava : 80 minút
  • Kuchyňa : -
  • Zdroj : Nina Karol
Pozor Súťaž!
Súťaž o 100€ - Ideš variť? Zapoj sa pridaním receptu a si v hre
(5 / 5)
  • Vhodné na : Obed

Videné: 4 296 x


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Najskôr si nachystáme cibuľu a slaninu. Obe nakrájame na malé kúsky. Väčší hrniec položíme na stredný oheň. Rozpustíme v ňom bravčovú masť a dobre rozohrejeme. Nakrájanú slaninku a cibuľu hodíme do hrnca a začneme pražiť.Potom pridáme kúsky bravčového mäsa a všetko spolu opražíme.

  • Krok 2.

    Keď je i bravčové mäso zatiahnuté, zaprášime základ gulašovej polievky múkou a mletou červenou paprikou. Chvíľku poriadne premiešavame a zalejeme hovädzím vývarom. Necháme asi 5 minút povariť. Pridáme blanšírované a nakrájané paradajky. Tento základ gulášovej polievky osolíme, pridáme mletú rascu, mletú červenú papriku, majorán a čerstvo namleté čierne korenie.

  • Krok 3.

    Celé privedieme do varu.Pridáme na drobno nakrájané zemiaky, mrkvu a párok. Varíme, kým nezmäknú zemiaky. Celé na záver ochutnáme. Pokiaľ treba ešte pridáme soľ, mleté čierne korenie, mletú papriku alebo majorán. Ak dochucujeme je nutné na miernom ohni ešte povariť asi 5 minút. Polievku odstavíme z ohňa.

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.