Šošovicový prívarok so zemiakmi a párkom

Hodnotenie (4.3/5)
3
Čas prípravy
60 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Niekto mi tu narobil chute z fazuľovým prívarkom, no fazuľa nebola, tak šošovicovo zemiavkový z opečeným párkom klobáskou a vajkoELA
Kuchár/ka: ELA
videní 3003
30.01.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 KS Cibuľa
2 KS Bobkový list
250 ml Smotana na varenie
500 ml Vývar
1 Konzerva Šošovica (v slanom náleve)
4 KS Zemiaky
1 ČL Soľ (podľa chuti)
0.5 ČL Čierne korenie mleté (podľa chuti)
0.5 PL Múka hladká
3 KS Párky
1 KS Klobása
4 KS Vajce (na tvrdo)
Postup prípravy pre Šošovicový prívarok so zemiakmi a párkom
  1. 1

    Suroviny 1 cibuľka, bobkové listy, smotana na varenie, vývar, soľ, korenie, 4 zemiaky, trošku masti, šošovica ja používamv z plechovky v slanom náleve ale môže byť aj obyčajná.. no treba namočiť a na dochutenie ocot.

  2. 2

    Cibulku nakrájame na drobno, speníme na masti, pridáme na male kocky nakrájané zemiaky, korenie, bobkový list podlejeme vývarom dusíme kým nezmaknu pridáme šošovicu zvarime v smotane si rozmiešame pol. lyžicu hl. múky na zahustenie prívarku a vylejeme to do hrnca znova zvarime a dochutíme octom podľa chuti podávame z opečeným parkom, klobaskou a vajkom

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: ELENA

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Bravčové soté po temešvársky
Chilli con carne
Maslové zemiaky s plnenou paprikou
Kôprová omáčka
Sviečková z bravčového karé s knedlíkom
Kuracie soté s kari omáčkou
Domáci zemiakový guláš s klobásou
Roláda bez múky s ananasovo-kokosovým krémom
Zemiakové guľky plnené údeným mäsom s kyslou kapustou
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie