listok
Deni 

Porcií 4
Minút 150
Náročnosť Nízka

(5 / 5)
Videné: 5 237 x
Boršč
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Zdroj : billa.cz

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Hovädzie, bravčové a kuracie mäso dáme do hrnca, pridáme bobkový list klinčeky, celý peper a nové korenie. Zalejeme vodou a dáme variť do kým nie je mäso mäkke.

  • Krok 2.

    Medzi tým si umyjeme cviklu a dáme ju uvariť do mäkka aby zmäkla šupa.

  • Krok 3.

    Na masle osmažíme cibuľu, pridáme korenie, očistenú zeleninu, zalejeme vývarom z uvareného mäsa a pridáme nakrájané zemiaky, a hlávkovú kapustu. Keď je už zelenina hotová priáme nastrúhanú cviklu paradajkový pretlak a nakrájané uvarené mäso. Pridáme prelisovaný cesnak. Dosolíme podľa svojej chuti.

  • Krok 4.

    Na tanieri môžme ozdobiť kyslou smotanou.

Kuchár/ka

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept