Boršč

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
150 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Boršč
videní 331
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 KS Bobkový list
200 g Kuracie mäso
300 g Bravčové mäso
5 KS Klinčeky
10 KS Čierne korenie
1 KS Cvikla
300 g Hovädzie mäso
5 KS Nové korenie
2 KS Mrkva
1 KS Petržlen
200 g Zemiaky
1 KS Hlávková kapusta
1 KS Paradajkový pretlak
2 strúčik Cesnak
Postup prípravy pre Boršč
  1. 1

    Hovädzie, bravčové a kuracie mäso dáme do hrnca, pridáme bobkový list klinčeky, celý peper a nové korenie. Zalejeme vodou a dáme variť do kým nie je mäso mäkke.

  2. 2

    Medzi tým si umyjeme cviklu a dáme ju uvariť do mäkka aby zmäkla šupa.

  3. 3

    Na masle osmažíme cibuľu, pridáme korenie, očistenú zeleninu, zalejeme vývarom z uvareného mäsa a pridáme nakrájané zemiaky, a hlávkovú kapustu. Keď je už zelenina hotová priáme nastrúhanú cviklu paradajkový pretlak a nakrájané uvarené mäso. Pridáme prelisovaný cesnak. Dosolíme podľa svojej chuti.

  4. 4

    Na tanieri môžme ozdobiť kyslou smotanou.

Zdroj: billa.cz
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Viedenská roštenka s petržlenovým krémom
Losos s hráškovým kuskusom
Kuracie mäso na smotane s nokami
Morčacie na smotane
Chilli špagety s kuracími rezancami na čínsky spôsob
Zemiakový šalát (FOTORECEPT)
Falošný medovník z LOTUS sušienok
Kapustníky
Kurča s plnkou a zemiakmi
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf