Boršč

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
150 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 1141
16.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 KS Bobkový list
200 g Kuracie mäso
300 g Bravčové mäso
5 KS Klinčeky
10 KS Čierne korenie
1 KS Cvikla
300 g Hovädzie mäso
5 KS Nové korenie
2 KS Mrkva
1 KS Petržlen
200 g Zemiaky
1 KS Hlávková kapusta
1 KS Paradajkový pretlak
2 strúčik Cesnak
Postup prípravy pre Boršč
  1. 1

    Hovädzie, bravčové a kuracie mäso dáme do hrnca, pridáme bobkový list klinčeky, celý peper a nové korenie. Zalejeme vodou a dáme variť do kým nie je mäso mäkke.

  2. 2

    Medzi tým si umyjeme cviklu a dáme ju uvariť do mäkka aby zmäkla šupa.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: billa.cz

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Indický puding
Kuracie medailónky s pikantnou omáčkou a ryža
Morčacie na smotane
Penne so syrovou omáčkou
Krémová tekvicová polievka hokkaido
Kuracie prsia v cestíčku so smotanovými zemiakmi
Španielske vtáčky
Špenátové halušky s kuracím mäsom
Koláč z kyslého mlieka
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie