Boršč

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
150 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Boršč
Kuchár/ka: Deni
videní 203
16.06.2018
Postup prípravy pre Boršč
  1. 1

    Hovädzie, bravčové a kuracie mäso dáme do hrnca, pridáme bobkový list klinčeky, celý peper a nové korenie. Zalejeme vodou a dáme variť do kým nie je mäso mäkke.

  2. 2

    Medzi tým si umyjeme cviklu a dáme ju uvariť do mäkka aby zmäkla šupa.

  3. 3

    Na masle osmažíme cibuľu, pridáme korenie, očistenú zeleninu, zalejeme vývarom z uvareného mäsa a pridáme nakrájané zemiaky, a hlávkovú kapustu. Keď je už zelenina hotová priáme nastrúhanú cviklu paradajkový pretlak a nakrájané uvarené mäso. Pridáme prelisovaný cesnak. Dosolíme podľa svojej chuti.

  4. 4

    Na tanieri môžme ozdobiť kyslou smotanou.

Zdroj: billa.cz
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Kuracie kúsky s brokolicovo-smotanovou omáčkou a domácimi širokými rezancami
Minútkové špagety s kyslou smotanou
Zapekané kuracie prsia s hermelínom a smotanou
Vajíčková nátierka
Špenátový prívarok s vajcom
Bolonské špagety
Gordon Blue a zemiakové pyré
Švédske mäsové guľky
Kapustnica s domácou klobásou
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf