Kapustnica

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
90 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kapustnica
Kuchár/ka: Deni
videní 333
09.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
250 g Zemiaky
120 g Kapusta kyslá
1 ČL Rasca
200 ml Kyslá smotana
20 g Múka hladká
30 g Maslo
1 PL Červená paprika sladká
1 KS Klobása
1 ČL Soľ
Postup prípravy pre Kapustnica
  1. 1

    Zemiaky olúpeme, pridáme soľ, rascu a varíme.

  2. 2

    Keď sa zemiaky trochu povaria, pridáme na drobno nakrájanú kyslú kapustu, klobásu nakrájame na kolieska a všetko uvaríme do mäkka.

  3. 3

    Potom prilejeme kyslú smotanu zmiešanou s múkou a povaríme.

  4. 4

    Nakoniec primiešame papriku s maslom rozmiešané v mlieku alebo smotane.

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Zapečené kuracie prsia so syrom a zemiakmi
Rýchla roláda s marhuľovou marmeládou
Bravčové kocky s dusenou kapustou a zemiakovou knedľou
Melónovó marhuľový šalát so zázvorom
Zapekaná cuketa so zemiakmi a mletým mäsom
Mäsové guľky
Šošovicový prívarok so zemiakmi a párkom
Ľadová káva
Zelerová polievka
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf