Kapustnica

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
90 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kapustnica
videní 406
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
250 g Zemiaky
120 g Kapusta kyslá
1 ČL Rasca
200 ml Kyslá smotana
20 g Múka hladká
30 g Maslo
1 PL Červená paprika sladká
1 KS Klobása
1 ČL Soľ
Postup prípravy pre Kapustnica
  1. 1

    Zemiaky olúpeme, pridáme soľ, rascu a varíme.

  2. 2

    Keď sa zemiaky trochu povaria, pridáme na drobno nakrájanú kyslú kapustu, klobásu nakrájame na kolieska a všetko uvaríme do mäkka.

  3. 3

    Potom prilejeme kyslú smotanu zmiešanou s múkou a povaríme.

  4. 4

    Nakoniec primiešame papriku s maslom rozmiešané v mlieku alebo smotane.

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Uhorkový šalát
Pečený cop z bravčového bôčika, dusenou kari mrkvou a zemiakmi
Hovädzia roštenka na hubách
Čevapčiči
Najlepší nadýchaný perník
Kurací rezeň so zemiakmi (pyré)
Vajíčková nátierka so zelerom
Kuracie prsia (soté) s hráškom, kukuricou a ryžou
Francúzke zemiaky s klobásou a špekačkou
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf