Kapustnica

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
90 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 1255
09.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
250 g Zemiaky
120 g Kapusta kyslá
1 ČL Rasca
200 ml Kyslá smotana
20 g Múka hladká
30 g Maslo
1 PL Červená paprika sladká
1 KS Klobása
1 ČL Soľ
Postup prípravy pre Kapustnica
  1. 1

    Zemiaky olúpeme, pridáme soľ, rascu a varíme.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Indický puding
Špagety s mletým mäsom a olivami
Cuketa plnená Hermelínom
Jednoduchá cuketová roláda so syrom
Bravčová krkovička na šťave so zeleninou na masle a nové zemiaky
Cícerová kaša s miniklobáskami
Kávový perník bez vajec
Kakaové palacinky
Hovädzie znojemské mäso s ryžou
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf