Kapustnica

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
90 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 1495
09.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
250 g Zemiaky
120 g Kapusta kyslá
1 ČL Rasca
200 ml Kyslá smotana
20 g Múka hladká
30 g Maslo
1 PL Červená paprika sladká
1 KS Klobása
1 ČL Soľ
Postup prípravy pre Kapustnica
  1. 1

    Zemiaky olúpeme, pridáme soľ, rascu a varíme.

  2. 2

    Keď sa zemiaky trochu povaria, pridáme na drobno nakrájanú kyslú kapustu, klobásu nakrájame na kolieska a všetko uvaríme do mäkka.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Morčací steak s cuketou
Falošný medovník z LOTUS sušienok
Roláda bez múky s ananasovo-kokosovým krémom
Katov meč - Bravčové na zemiakoch
Cesnakové parmezánové cestoviny s chrumkavým kuracím mäsom
Hovädzie plátky, šampiňónová omáčka a halušky z vajcového cesta
Grilovaný hermelín s grilovanou zeleninou
Morčacie mäso na paprike s cestovinami
Maďarský guľáš
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie