Frankfurtská polievka

Hodnotenie (5/5)
4
Čas prípravy
40 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 3110
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
7 KS Zemiaky
1 KS Cibuľa
4 KS Špekáčky
50 g Bravčová masť
2 PL Múka hladká
1 ČL Soľ (podľa chuti)
1 štipka Čierne korenie (najlepšie celé korenie)
1 ČL Červená paprika sladká
1 štipka Majorán
Postup prípravy pre Frankfurtská polievka
  1. 1

    Očistené zemiačky nakrájame na kocky a dáme variť do vody, osolíme a necháme variť. Keď sú polomäkké na druhom nejakom menšom kastroliku alebo panvičke si začneme pripravovať zápražku nasledovným spôsobom.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: Radvarim

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Venčeky s pudingovým krémom
Karamelovo - kávové rezy
Cuketové placky plnené kuracím mäsom
Kura na paprike
Výborný recept na Španielske vtáčiky
Vanilkové rožteky
Morčacie mäso na paprike s cestovinami
Moravské koláče plnené tvarohom a lekvárom
Zapekané guľky v paradajkovej omáčke so syrom
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf