listok

Komentár kuchára

Moja obľúbená cesnačka, trochu ina ako v reštike. Nerád varím podľa kuchárskych knižiek, tak gramáže volím podľa chuti.


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Do hrnca vlejte olivový olej. Pridajte nakrájanú cibuľu, pór a sušený tymián/rozmarín, a občas miešajte kym cibula s pórom nezmäkú. Pridajte cesnak a znížte oheň na minimum. Varíme domäkka asi 15 minút.

  • Krok 2.

    Nakrájajte zemiaky a pridajte ich do hrnca spolu s kuracím vývarom. Dochutíme soľou a korením podla chuti, dusíme 25 – 30 minút.

  • Krok 3.

    Jemne zohrejte smotanu, pridajte ju do hrnca, dobre premiešajte a potom rozšľahajte v mixéri, alebo použite tyčový mixér priamo v hrnci.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept