x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

slide
  • Porcie: 8
  • Typ : Stredný
  • Príprava : 240 minút
  • Kuchyňa : Slovenská kuchyňa
  • Zdroj : Lenka Siváková
(5 / 5)
  • Vhodné na : Obed

Videné: 1 163 x


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Bravčové kosti dáme variť do vody a obvaríme par minút.

  • Krok 2.

    Potom zlejeme, opláchneme a vložíme do ľadovej vody.

  • Krok 3.

    Necháme pomaly zovrieť a pridáme soľ, celé čierne a nové korenie, bobkový list, na špic noža mletý šafran.

  • Krok 4.

    Potom pridáme mrkvu, petržlen, zeler, celú cibuľu, pór, kaleráb , kel, kapiu.

  • Krok 5.

    Varíme na malom plyne cca 4-6 hodín. Pol hodinu pred dovarením pridám vňate ako zelerovú, petržlenovú a keď mám ligurček .

  • Krok 6.

    Podávame s cestovinou.

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.