Domáca majonéza - delikátna | Vyprážaný syr s hranolkami

Hodnotenie (5/5)
4
Čas prípravy
10 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Ruku na srdce, každý z nás si občas rád beztrestně zahřeší. Kocour není doma, myšky mají pré a tak se stalo, že i u nás se na stole objevila taková trošku obligátní kulinářská prasečinka...Danula
Domáca majonéza - delikátna | Vyprážaný syr s hranolkami
Kuchár/ka: Danula
videní 215
27.02.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
220 ml Olej repkový
1 KS Vajce
1 PL Horčica plnotučná
1 PL Cukor kryštálový
1 ČL Ocot
1/2 ČL Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
Postup prípravy pre Domáca majonéza - delikátna | Vyprážaný syr s hranolkami
  1. 1

    Všetky suroviny dáme do veľa úzke nádoby (ideálne originál od tyčového el.šlehače, je nutné, aby sa tam hlava šľahača v priemere vošla tzv. Len tak tak), ponoríme šľahač až na dno, zapneme na najvyššie otáčky a pomaličky vysúvame. Žiadne zbesilé šľahanie sem a tam. Naozaj hustá majonéza sa tvorí priamo pred očami a je hotová behom okamihu.

  2. 2

    Ak si z nej chceme urobiť domácu tatarku, jednoducho potom pridáme najemno nakrájané sterilizované uhorky a cibuľku, prípadne dochutíme podľa fantázie.

Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Pečený bôčik s dusenou mrkvou a kelom
Bravčové srdce na slaninke a tmavom pive
Cuketové guličky so zemiakovou kašou
Cuketové placky fit s tvarohovo-pizza dresingom
Bravčové líčka na pive
Filé z aljašskej tresky v bylinkovom cestíčku
Kuracie soté s brokolicovo-nivovou omáčkou
Bratislavské pliecko
Cisárske trhance inak
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf