Domáca majonéza - delikátna | Vyprážaný syr s hranolkami

Hodnotenie (5/5)
4
Čas prípravy
10 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Ruku na srdce, každý z nás si občas rád beztrestně zahřeší. Kocour není doma, myšky mají pré a tak se stalo, že i u nás se na stole objevila taková trošku obligátní kulinářská prasečinka...Danula
videní 519
27.02.2019
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
220 ml Olej repkový
1 KS Vajce
1 PL Horčica plnotučná
1 PL Cukor kryštálový
1 ČL Ocot
1/2 ČL Soľ
1 štipka Čierne korenie mleté
Postup prípravy pre Domáca majonéza - delikátna | Vyprážaný syr s hranolkami
  1. 1

    Všetky suroviny dáme do veľa úzke nádoby (ideálne originál od tyčového el.šlehače, je nutné, aby sa tam hlava šľahača v priemere vošla tzv. Len tak tak), ponoríme šľahač až na dno, zapneme na najvyššie otáčky a pomaličky vysúvame. Žiadne zbesilé šľahanie sem a tam. Naozaj hustá majonéza sa tvorí priamo pred očami a je hotová behom okamihu.

  2. 2

    Ak si z nej chceme urobiť domácu tatarku, jednoducho potom pridáme najemno nakrájané sterilizované uhorky a cibuľku, prípadne dochutíme podľa fantázie.

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Najlepší čučoriedkový cheesecake ako super dezert
Super chutné zemiakovo cuketové placky. Tieto si zamiluješ
Medovníčky ako od babky
Kuracie mäso s ryžou a hranolkami
Medový krémeš špeciál
Kuracie kari placky z cukety
Kuracie mäso na sladko čili
Zeleninovo-kurací špíz so zemiakmi
Falošná sviečková na smotane
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf