x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.


Šampiňónová omáčka

slide
(4.32 / 5)
  • Vhodné na :


Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Očistíme si cibuľu a nakrájame na jemno. Huby očistíme a nakrájame na plátky alebo kocky. Ďalej opláchneme petržlenovú vňať a nasekáme na jemno.

  • Krok 2.

    V hrnci rozpálime olej a pražíme tam cibuľu do zlatistá. Pridáme huby, nasekanú petržlenovú vňať a bujón. Podlejeme to vodou a dusíme do mäkka hlavne huby.

  • Krok 3.

    V smotane na varenie rozmiešame múku a vlejeme do udusených húb. Krátko to všetko povaríme a dochutíme korením a soľou.

  • Krok 4.

    Jemnú hubovú omáčku podávame ku knedlíku, ryži, zemiakom alebo s cestovinami.

Kuchár/ka

Komentáre (2)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept

Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.