Šampiňónová omáčka

Hodnotenie (4.5/5)
35
Čas prípravy
30 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 3 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 69442
20.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 PL Olej
1 KS Cibuľa
300 g Šampiňóny (alebo iné čerstvé huby)
1 štipka Soľ
1 kocka Hubový bujón
1 štipka Čierne korenie mleté
1 zväzok Petržlenová vňať
5 PL Múka hladká
200 ml Smotana na varenie
Postup prípravy pre Šampiňónová omáčka
  1. 1

    Očistíme si cibuľu a nakrájame na jemno. Huby očistíme a nakrájame na plátky alebo kocky. Ďalej opláchneme petržlenovú vňať a nasekáme na jemno.

  2. 2

    V hrnci rozpálime olej a pražíme tam cibuľu do zlatistá. Pridáme huby, nasekanú petržlenovú vňať a bujón. Podlejeme to vodou a dusíme do mäkka hlavne huby.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

avatar
aniko.lencsesova@gmail.com | 24.10.2020 21:35:09
Dftfgg
Vyberáme pre teba
Hermelín v zemiakovom cestíčku
Mäsové guľky s cestovinou
Hovädzia roštenka na horčici s ryžou
Cestoviny s kuracím mäsom na smotane
Hovädzí guláš s domácimi haluškami
Kuracie plátky (stehná) so šunkou, údeným syrom a tatarkové zemiaky
Zapekané fussilli s brokolicou a sherry paradajkami
Minútkové špagety s kyslou smotanou
Bravčový steak, ragú z bielej špargle a nové zemiaky
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie