Šampiňónová omáčka

Hodnotenie (4.6/5)
33
Čas prípravy
30 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 3 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 55017
20.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 PL Olej
1 KS Cibuľa
300 g Šampiňóny (alebo iné čerstvé huby)
1 štipka Soľ
1 kocka Hubový bujón
1 štipka Čierne korenie mleté
1 zväzok Petržlenová vňať
5 PL Múka hladká
200 ml Smotana na varenie
Postup prípravy pre Šampiňónová omáčka
  1. 1

    Očistíme si cibuľu a nakrájame na jemno. Huby očistíme a nakrájame na plátky alebo kocky. Ďalej opláchneme petržlenovú vňať a nasekáme na jemno.

  2. 2

    V hrnci rozpálime olej a pražíme tam cibuľu do zlatistá. Pridáme huby, nasekanú petržlenovú vňať a bujón. Podlejeme to vodou a dusíme do mäkka hlavne huby.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Bravčová krkovička s mandarínkami na sladko
Jednoduchá cuketová roláda so syrom
Lievance s jahodovou polevou
Mäsové guľky na švédsky spôsob so zemiakovou kašou
Crinkles
Smažený losos a zemiakové ruže
Zemiakové placky plnené mletým mäsom
Zapekaná ryža
Domáca majonéza - delikátna | Vyprážaný syr s hranolkami
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf