Šampiňónová omáčka

Hodnotenie (4.5/5)
30
Čas prípravy
30 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 3 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 41529
20.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 PL Olej
1 KS Cibuľa
300 g Šampiňóny (alebo iné čerstvé huby)
1 štipka Soľ
1 kocka Hubový bujón
1 štipka Čierne korenie mleté
1 zväzok Petržlenová vňať
5 PL Múka hladká
200 ml Smotana na varenie
Postup prípravy pre Šampiňónová omáčka
  1. 1

    Očistíme si cibuľu a nakrájame na jemno. Huby očistíme a nakrájame na plátky alebo kocky. Ďalej opláchneme petržlenovú vňať a nasekáme na jemno.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Schaumrolle alá MIMI
Morčacie soté špeciál
Ryba na masle s hráškovým pyré
Šampiňónová omáčka
Ryba na masle
Bryndzové pirohy so smotanovou omáčkou
Pečený bôčik s dusenou mrkvou a kelom
Syrové rohlíky ako slané pečivo
Bravčové soté po temešvársky
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf