Oškvarková nátierka

Hodnotenie (5/5)
4
Čas prípravy
25 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 8 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Když chci, aby mi zbyly škvarky na pomazánku, prostě si musím ještě zatepla část odebrat a hóóódně dobře uschovat... :) :)Danula
videní 844
06.05.2020
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
350 g Oškvarky
1 KS Cibuľa (väčšia, nadrobno)
4 strúčik Cesnak
4 KS Vajce (varené na tvrdo, nastúhať)
4 KS Uhorky nakládané (na malé kocky)
2 KS Jarná cibuľka (nadrobno)
2 PL Horčica plnotučná
2 PL Majonéza
2 PL Bravčová masť
  Soľ (podľa chuti)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
Postup prípravy pre Oškvarková nátierka
  1. 1

    Škvarky pomelieme na mäsovom mlynčeku spoločne s cibuľou a cesnakom, pridáme zvyšok surovín, dochutíme soľou a korením a dobre premiešame.

  2. 2

    Pozn .: Samozrejme, že najlepšie je na to domáci chlebík a navrch pekne posypať nasekanou jarnou cibuľkou.

    Celý postup nájdeš SEM

Pridaj komentár

profil
Danula Vašíčková
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Kuracie mäso na karí s kokosovým mliekom
Francúzsky krémeš (FOTORECEPT)
Jablkový hnetený
Morčacie prsia zapekané so zeleninou
Karbonátky / Fašírky pečené v rúre
Granadiersky pochod s párkom
Kuracie prsia na olivách a paradajkách
Mandarinkové kocky
Zemiakový prívarok
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf