Vajíčková nátierka so zelerom

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Vajíčková nátierka so zelerom
Kuchár/ka: Deni
videní 580
13.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
80 g Šunka
80 g Zeler
5 KS Vajce slepačie
3 PL Majonéza
100 g Maslo
1 PL Horčica
Postup prípravy pre Vajíčková nátierka so zelerom
  1. 1

    Vajce si uvaríme na tvrdo a olúpeme. Zeler si medzi tým olúpeme a nakrájame na jemné kúsky a krátko podusíme s maslom. Šunku taktiež nakrájame na malé kocky.

  2. 2

    Vajíčka nasekáme na drobno pridáme k vyhladenému zeleru pridáme horčicu a rozmiešame do hladká. Pridáme šunku a majonézu a premiešame. Podľa chuti osolíme a opepríme.

  3. 3

    Nátierku podáme s pečivom svetlým alebo tmavým.

Zdroj: dumnapadu.cz
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Kuracie závitky so syrom a šunkou
Kuracie prsia plnené brokolicou a syrom
Filety pstruha na masle
Kuracie prsia na kocky v smotanovo-kari omáčke s mrkvou a cestovinami
Syrové rezne s cibuľkovými zemiakmi
Bravčové medailónky v slaninke
Teľacie závitky na hrubozrnnej horčici s ryžou
Minútkové špagety s kyslou smotanou
Bolonské špagety
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf