Vajíčková nátierka so zelerom

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Vajíčková nátierka so zelerom
videní 760
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
80 g Šunka
80 g Zeler
5 KS Vajce slepačie
3 PL Majonéza
100 g Maslo
1 PL Horčica
  Soľ (podľa chuti)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
Postup prípravy pre Vajíčková nátierka so zelerom
  1. 1

    Vajce si uvaríme na tvrdo a olúpeme. Zeler si medzi tým olúpeme a nakrájame na jemné kúsky a krátko podusíme s maslom. Šunku taktiež nakrájame na malé kocky.

  2. 2

    Vajíčka nasekáme na drobno pridáme k vyhladenému zeleru pridáme horčicu a rozmiešame do hladká. Pridáme šunku a majonézu a premiešame. Podľa chuti osolíme a opepríme.

  3. 3

    Nátierku podáme s pečivom svetlým alebo tmavým.

Zdroj: dumnapadu.cz
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Ryba na masle
Pstruh na provensálsky spôsob
Rýchle kuracie roládky s tarhoňou
Jahňací chrbát na rozmaríne so špenátom
Kakaovo-škoricové osie hniezda
Kurča s plnkou a zemiakmi
Kuracie prsia na prírodno, ryža a mrkvový šalát
Grilované kuracie krídelka
Žĺtkové rezy - koláč
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf