Vajíčková nátierka so zelerom

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 1186
13.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
80 g Šunka
80 g Zeler
5 KS Vajce slepačie
3 PL Majonéza
100 g Maslo
1 PL Horčica
  Soľ (podľa chuti)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
Postup prípravy pre Vajíčková nátierka so zelerom
  1. 1

    Vajce si uvaríme na tvrdo a olúpeme. Zeler si medzi tým olúpeme a nakrájame na jemné kúsky a krátko podusíme s maslom. Šunku taktiež nakrájame na malé kocky.

  2. 2

    Vajíčka nasekáme na drobno pridáme k vyhladenému zeleru pridáme horčicu a rozmiešame do hladká. Pridáme šunku a majonézu a premiešame. Podľa chuti osolíme a opepríme.

  3. 3

    Nátierku podáme s pečivom svetlým alebo tmavým.

Zdroj: dumnapadu.cz

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Špagety s mletým mäsom a olivami
Kapor na masle so zemiakovým šalátom
Super chutné zemiakovo cuketové placky. Tieto si zamiluješ
Skvelý koláč Dvojfarebná kocka
Mexické hovädzie mäso
Pečený losos s batatovými hranolkami a pečeným karfiolom
Syrové rohlíky ako slané pečivo
Bravčová roláda s jogurtovou omáčkou
Tvarohovo čokoládové čudo
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf