Vajíčková nátierka so zelerom

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 2505
13.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
80 g Šunka
80 g Zeler
5 KS Vajce slepačie
3 PL Majonéza
100 g Maslo
1 PL Horčica
  Soľ (podľa chuti)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
Postup prípravy pre Vajíčková nátierka so zelerom
  1. 1

    Vajce si uvaríme na tvrdo a olúpeme. Zeler si medzi tým olúpeme a nakrájame na jemné kúsky a krátko podusíme s maslom. Šunku taktiež nakrájame na malé kocky.

  2. 2

    Vajíčka nasekáme na drobno pridáme k vyhladenému zeleru pridáme horčicu a rozmiešame do hladká. Pridáme šunku a majonézu a premiešame. Podľa chuti osolíme a opepríme.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: dumnapadu.cz

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Čevapčiči
Hamburger z mletého mäsa
Pečené bravčové líčka so špenátom a jemným zemiakovým knedlíkom
Pudingové rezy s kyslou smotanou
Ryžový nákyp
Šošovicová polievka na kyslo
Domáce hot - dogy
Kuracie prsia na kocky v smotanovo-kari omáčke s mrkvou a cestovinami
Filé z tresky v bylinkovom cestíčku a zemiakovo hráškové pyré
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie