Vajíčková nátierka so zelerom

Hodnotenie (5/5)
3
Čas prípravy
45 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 1856
13.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
80 g Šunka
80 g Zeler
5 KS Vajce slepačie
3 PL Majonéza
100 g Maslo
1 PL Horčica
  Soľ (podľa chuti)
  Čierne korenie mleté (podľa chuti)
Postup prípravy pre Vajíčková nátierka so zelerom
  1. 1

    Vajce si uvaríme na tvrdo a olúpeme. Zeler si medzi tým olúpeme a nakrájame na jemné kúsky a krátko podusíme s maslom. Šunku taktiež nakrájame na malé kocky.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: dumnapadu.cz

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Znojemská hovädzia pečienka
Morčacie prsia v pivnom cestíčku a smotanové zemiaky so syrom
Bravčové karé na zelenine s tarhoňou
Torta na promócie
Šunka plnená zeleninou
Kuracie prsia na karí s tarhoňou
Zemiaky na kyslo
Langoše
Jednoduchý jahodový koláč
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf