Cesnaková nátierka

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
10 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Cesnaková nátierka
Kuchár/ka: Mária
videní 198
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
80 g Maslo
2 kocka Tavený syr
1 PL Tatárska omáčka
2 strúčik Cesnak
99.6 g Eidam tehla
Postup prípravy pre Cesnaková nátierka
  1. 1

    Zmeknuté maslo si dáme do mištičky kde ho spolu s taveným syrom kvalitne rozmiešame. Pridáme tatársku omáčku, ktorá konzistenciu a chuť nátierky výborne zjemní.

  2. 2

    Očistíme si 2-3 strúčiky cesnaku a prelisujeme do nátierky. Na záver už len nastrúhame trocha tvrdého syra a dobre rozmiešame.

Zdroj: Radvarim
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Ryba na masle
Jablková bomba
Zapekané gyros s cestovinami
Morčacie soté špeciál
Šošovicový prívarok so zemiakmi a párkom
Zapečené mäsové rolky s mozzarellou
Boršč
Pirohy s údeným mäsom
Grilované kurča na japonsky pôsob
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf