Cesnaková nátierka

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
10 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 1008
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
80 g Maslo
2 kocka Tavený syr
1 PL Tatárska omáčka
2 strúčik Cesnak
99.6 g Eidam tehla
Postup prípravy pre Cesnaková nátierka
  1. 1

    Zmeknuté maslo si dáme do mištičky kde ho spolu s taveným syrom kvalitne rozmiešame. Pridáme tatársku omáčku, ktorá konzistenciu a chuť nátierky výborne zjemní.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: Radvarim

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Morčací steak s cuketou
Zeleninový šalát s kuracím mäsom
Sex na tanieri ako výborný koláč
Oškvarková nátierka
Pečené jahňacie rebierka na mede v brusnicovej omáčke
Banán v čokoláde
Bravčová panenka a domáce hranolky
Ľadová káva
Plnená paprika so zemiakovým pyré
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf