Bryndzová nátierka

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
15 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Bryndzová nátierka
Kuchár/ka: Mária
videní 160
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
125 g Bryndza
50 g Maslo
1 KS Cibuľa (menšia)
100 g Eidam tehla
1 štipka Pažítka
1 štipka Bazalka
1 štipka Červená paprika sladká
Postup prípravy pre Bryndzová nátierka
  1. 1

    Maslo si poriadne rozmiešame s bryndzou. Pridáme na drobno nakrájanú cibuľku a mletú papriku. Tvrdý syr si nastrúhame na jemnej strane strúhadla, pridáme k pripravenej zmesi a už len dochutíme pažítkou a bazalkou. Poriadne rozmiešame a natierame na chlebík :)

  2. 2

    Úplne na záver už len ozdobíme trochou syra a kapiou.

Zdroj: Radvarim
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Obľúbený maďarský guláš s domácim knedlíkom
Ryžové placky
Cuketové guličky so syrom Eidam
Bryndzové pirohy so smotanovou omáčkou
Strieborný losos a Batatové pyré
Veľkonočná hrudka - videorecept
Bravčová panenka s cibuľkou
Kurací rezeň plnený maslovým krémom
Syrová omáčka
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf