Šunková nátierka

Hodnotenie (5/5)
1
Čas prípravy
20 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 440
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
2 KS Cibuľka lahôdková
100 g Šunka
1 KS Tavený syr (črievko)
50 g Maslo
1 štipka Vegeta
Postup prípravy pre Šunková nátierka
  1. 1

    Na malom množstve masla si oprážime nakrájanú cibuľku aj s vňaťou, ku ktorej pridáme na menšie kocky nakrájanú šunku alebo šunkovú salámu. Chvíľku dobre opražíme a necháme vychladnúť.

  2. 2

    Rozmiešame si cca 50g zmeknutého masla s taveným syrom ( ja som použila bambíno a plus aj jeden trojuholník šunkovej karičky, výber syra je na vás ), pridáme vychladnutú cibuľku so šunkou a trocha vegety. Všetko dobre rozmiešame a natierame na chlebík ;)

Zdroj: Radvarim
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Mäsové guľky na švédsky spôsob so zemiakovou kašou
Maďarský guľáš
Cesnakové parmezánové cestoviny s chrumkavým kuracím mäsom
Najlepšie kura na smotane a domáce halušky
Pivný guláš z teľacieho mäsa
Grilovaná krkovička a opekané zemiaky
Šošovicová polievka
Králičie ragú a domáce rezance
Čerešňový koláč s čokoládou a syrom
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf