Rybacia nátierka

Hodnotenie (5/5)
6
Čas prípravy
10 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 1191
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 plechovka Tuniak (drvený v oleji alebo vlastnej šťave)
100 g Maslo
1 KS Cibuľa
1 PL Horčica plnotučná
1 štipka Soľ
Postup prípravy pre Rybacia nátierka
  1. 1

    Nátierku začneme klasicky maslom. Zmeknuté maslo si dáme do mištičky a dobre rozmiešame z tuniakom z konzervy. Tuniak môže byť podľa vlastného výberu. Ja som použila drveného tuniaka vo vlastnej šťave.

  2. 2

    Nadrobno si nakrájame cibuľku, ktorú pridáme do pripravenej zmesi a zároveň pridáme aj 1PL plnotučnej horčice. Podľa chuti trocha osolíme a všetko dobre premiešame.

  3. 3

    Podľa vlastného uváženia ak chceme, tak ozdobíme nejakou pestrou zeleninkou.

Zdroj: Radvarim

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Filety pstruha na masle
Tradičné bryndzové halušky
Zeleninové rizoto so syrom
Špagety bolognese
Vajíčková nátierka so zelerom
Rýchly jablkový bochník
Lahodný pudingový koláč s kyslou smotanou
Oškvarková nátierka
Pudingová lahôdka s lístkovým cestom a piškóty
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie