listok
Mária Fiľakovská

Porcií 2
Minút 10
Náročnosť Nízka

(5 / 5)
Videné: 6 574 x
Rybacia nátierka
  • Kuchyňa : Slovenská
  • Zdroj : Radvarim

Potrebujeme:

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Nátierku začneme klasicky maslom. Zmeknuté maslo si dáme do mištičky a dobre rozmiešame z tuniakom z konzervy. Tuniak môže byť podľa vlastného výberu. Ja som použila drveného tuniaka vo vlastnej šťave.

  • Krok 2.

    Nadrobno si nakrájame cibuľku, ktorú pridáme do pripravenej zmesi a zároveň pridáme aj 1PL plnotučnej horčice. Podľa chuti trocha osolíme a všetko dobre premiešame.

  • Krok 3.

    Podľa vlastného uváženia ak chceme, tak ozdobíme nejakou pestrou zeleninkou.

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept