Rybacia nátierka

Hodnotenie (5/5)
6
Čas prípravy
10 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
videní 1301
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 plechovka Tuniak (drvený v oleji alebo vlastnej šťave)
100 g Maslo
1 KS Cibuľa
1 PL Horčica plnotučná
1 štipka Soľ
Postup prípravy pre Rybacia nátierka
  1. 1

    Nátierku začneme klasicky maslom. Zmeknuté maslo si dáme do mištičky a dobre rozmiešame z tuniakom z konzervy. Tuniak môže byť podľa vlastného výberu. Ja som použila drveného tuniaka vo vlastnej šťave.

  2. 2

    Nadrobno si nakrájame cibuľku, ktorú pridáme do pripravenej zmesi a zároveň pridáme aj 1PL plnotučnej horčice. Podľa chuti trocha osolíme a všetko dobre premiešame.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: Radvarim

Pridaj komentár

profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Mäkkučké linecké koláčiky
Domáca majonéza - delikátna | Vyprážaný syr s hranolkami
Špenátový prívarok s vajcom
Jogurtová bomba
Falošná sviečková na smotane
Švédske mäsové guľky so zemiakovou kašou
Bravčový plátok na horčici a zemiaková kaša
Rybacia pomazánka
Grilované kurča na japonsky pôsob
Radvarim.sk

© 2014 - 2021 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Webové Aplikácie