Rybacia nátierka

Hodnotenie (5/5)
6
Čas prípravy
10 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 2 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Rybacia nátierka
Kuchár/ka: Mária
videní 402
02.06.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 plechovka Tuniak (drvený v oleji alebo vlastnej šťave)
100 g Maslo
1 KS Cibuľa
1 PL Horčica plnotučná
1 štipka Soľ
Postup prípravy pre Rybacia nátierka
  1. 1

    Nátierku začneme klasicky maslom. Zmeknuté maslo si dáme do mištičky a dobre rozmiešame z tuniakom z konzervy. Tuniak môže byť podľa vlastného výberu. Ja som použila drveného tuniaka vo vlastnej šťave.

  2. 2

    Nadrobno si nakrájame cibuľku, ktorú pridáme do pripravenej zmesi a zároveň pridáme aj 1PL plnotučnej horčice. Podľa chuti trocha osolíme a všetko dobre premiešame.

  3. 3

    Podľa vlastného uváženia ak chceme, tak ozdobíme nejakou pestrou zeleninkou.

Zdroj: Radvarim
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
profil
Mária Fiľakovská
Všetky recepty
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Pudingové rezy s kyslou smotanou
Šošovicový prívarok so zemiakmi a párkom
Tvarohovo čokoládové čudo
Maďarský guľáš inak
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
Kuracie nugetky v pivnom cestíčku
Morčacie na smotane
Pudingová lahôdka s lístkovým cestom a piškóty
Jelenie stehno na víne
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf