Domáci punč

Hodnotenie (4.7/5)
3
Čas prípravy
20 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 6 ľudí
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Janula Szabó
videní 337
15.01.2020
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
500 ml Čierny čaj (môže byť aj lesná zmes)
1 l Červené víno (suché)
3 dl RUM (UM)
3 KS Škorica (celá)
1 ČL Klinčeky
2 Konzerva Ovocie (aké máte radi)
4 PL Včelí med
1 KS Zmes korenia (pyramídy na punč)
Postup prípravy pre Domáci punč
  1. 1

    1.Uvaríme čaj, prilejeme víno a rum. Zohrievame na teplotu tesne pod varom. Pridáme škoricu, klinčeky. Prilejeme šťavu z jednej konzervy. Nakoniec dáme med a dobre premiešame. Osladíme podľa chuti. Ovocie dáme do šálky a prilejeme punč.

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

profil
Janula Szabó
Všetky recepty
Vyberáme pre teba
Kapustnica s domácou klobásou
Špenátová bábovka
Linecké keksy
Skvelý vajíčkový pampúch ako výdatné raňajky
Bravčový perkelt s haluškami
Cestoviny so syrovou omáčkou, šampiňóny a kukurica - super rýchlovka
Hovädzí stroganov s jasmínovou ryžou
Bravčový steak, ragú z bielej špargle a nové zemiaky
Zapekaná ryža
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf