Morčacie na smotane

Hodnotenie (4.8/5)
32
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Morčacie na smotane
Kuchár/ka: Deni
videní 1721
27.05.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Morčacie prsia
2 KS Cibuľa
2 strúčik Cesnak
150 g Zelenina mix
1 ČL Čierne korenie mleté
1 ČL Červená paprika sladká
2 štipka Soľ
150 ml Sladká smotana
Postup prípravy pre Morčacie na smotane
  1. 1

    Na drobno nakrájanú cibuľku spražíme na oleji na väčšej panvici s cesnakom. Keď je cibuľka hotová na zlatistú farbu, tak pridáme morčacie nakrájané na menšie kocky. Keď sa mäsko stiahne pridávame korenie a kukuricu so zeleninkou. Prikryjeme panvicu pokrievkou a pri miernom miešani cca po 5-10 minútach pridávame smotanu alebo ak nemáme, tak mlieko plnotučné tak, že mäsko podlejeme po cca okraj a premiešame.

  2. 2

    Papriku korenie a soľ podľa chuti - myslím že aj čili by tam bodlo

  3. 3

    Prikryté to varíme cca 20 minút (pokiaľ nezmäkne mäsko).

  4. 4

    Medzi tým si uvaríme ryžu alebo podľa chuti cestoviny (podľa návodu na obale). Ja som to urobil s ryžou ale určite to skúsim s cestovinkami.

Zdroj: RadVarím.sk
Na pridanie komentára sa musíš prihlásiť.
Pridaj sa k nám a sleduj
Vyberáme pre teba
Tvarohové šišky
Špenátová bábovka
Kurací plátok na prírodno so šampiňónmi
Najlepšia domáca Mortadela
Kuracie prsia (soté) s hráškom, kukuricou a ryžou
Bravčové na čiernom korení
Kuracie prsia plnené brokolicou a syrom
Tekvicová polievka
Cestoviny s kuracím mäsom a pórom
Radvarim.sk

© 2014 - 2019 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf