Morčacie na smotane

Hodnotenie (4.8/5)
32
Čas prípravy
50 Minút
Náročnosť
Jednoduchá
Porcie
Pre 4 osoby
Vytlačiť
Tlač
Pridať do obľúbených
Kuchár/ka: Deni
videní 4142
27.05.2018
Potrebujeme:
Množstvo Ingrediencia
1 Kg Morčacie prsia
2 KS Cibuľa
2 strúčik Cesnak
150 g Zelenina mix
1 ČL Čierne korenie mleté
1 ČL Červená paprika sladká
2 štipka Soľ
150 ml Sladká smotana
Postup prípravy pre Morčacie na smotane
  1. 1

    Na drobno nakrájanú cibuľku spražíme na oleji na väčšej panvici s cesnakom. Keď je cibuľka hotová na zlatistú farbu, tak pridáme morčacie nakrájané na menšie kocky. Keď sa mäsko stiahne pridávame korenie a kukuricu so zeleninkou. Prikryjeme panvicu pokrievkou a pri miernom miešani cca po 5-10 minútach pridávame smotanu alebo ak nemáme, tak mlieko plnotučné tak, že mäsko podlejeme po cca okraj a premiešame.

    Celý postup nájdeš SEM

Zdroj: RadVarím.sk

Pridaj komentár

Vyberáme pre teba
Tagliatelle a losos v smotanovej omáčke
Zapekané cestoviny s mletým mäsom
Malinová torta s jahodami
Bravčové plátky na pive
Cuketové placky plnené kuracím mäsom
Frankfurtská polievka s párkom
Bravčové s kolienkami
Kuracie prsia na prírodno, ryža a mrkvový šalát
Ľadová káva
Radvarim.sk

© 2014 - 2020 Všetký práva vyhradené. Vytvoril Peter Lauf