listok
Dominika Huszáriková

Porcií 6
Minút 90
Náročnosť Stredná

(5 / 5)
Videné: 4 305 x
Zemiaky na kyslo, fašírky

Potrebujeme: Zemiaky na kyslo

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Zemiaky na kyslo : Zemiaky ošúpeme a pokrájame na malé kocky. Dáme ich variť s bobkovým listom a osolíme. Varíme pokiaľ zemiaky nie sú hotové.

  • Krok 2.

    Polovicu zemiakov vyberieme a v trocha vode rozmixujeme s ponorným mixérom zvyšné zemiaky. Zahustíme smotanou na varenie a múkou. Nakoniec pridáme odložené zemiaky.

  • Krok 3.

    Fašírky : Do mletého mäsa pridáme paradajkový pretlak, kečup, horčicu, strúhanku, soľ, čierne mleté korenie a mletú rascu. Všetko poriadne premiešame. Na oleji vyprážame vytvorené fašírky, ktoré ukladáme na plech a dáme ich zapiecť do rúry na 15 minút na 200 °C.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept