listok

Komentár kuchára

Dneska jsme si dali masíčko s násadou... A "zazdili" jsme to vychlazenou dvanáctkou. To vám byla lahoda...


Potrebujeme: Mäso

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Mäso: V miske vymiešame pretlačený cesnak so soľou, pridáme rozmarín a korenie a túto zmes do všetkých porcií mäsa dôkladne votrieme, uložíme do misky a dáme odležať do chladničky najlepšie na 24 hodín.

  • Krok 2.

    Potom každú porciu mäsa dôkladne umyjeme pod tečúcou vodou, aby sme zmyli prebytočnú soľ a naukladáme stehná do menšej nádoby na pečenie. Zalejeme rozpusteným masťou tak, aby bolo všetko ponorené pod hladinou.

  • Krok 3.

    Nádobu priklopíme a vložíme na 5 hodín do rúry na 130 °C. Mäso potom vyberieme a vložíme nasucho kožou dole na panvicu a sprudka orestujeme. Výpek zaprášime hladkou múkou, zalejeme trochou vývaru z kostí a ľahko prevaríme.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept