x

Už odchádzaš ?

Aktivuj si denný skvelý TIP receptov vždy ráno na svoj e-mail.


Zo zoznamu sa vieš kedykoľvek odhlásiť.

Konfitované kačacie stehienko, červená kapusta, zemiaková knedľa

Danula Vašíčková

Porcií 6
Minút 360
Náročnosť Expert

(5 / 5)
Videné: 3 863 x
slide

Komentár kuchára

Dneska jsme si dali masíčko s násadou... A "zazdili" jsme to vychlazenou dvanáctkou. To vám byla lahoda...


Potrebujeme: Mäso

Recept krok po kroku

  • Krok 1.

    Mäso: V miske vymiešame pretlačený cesnak so soľou, pridáme rozmarín a korenie a túto zmes do všetkých porcií mäsa dôkladne votrieme, uložíme do misky a dáme odležať do chladničky najlepšie na 24 hodín.

  • Krok 2.

    Potom každú porciu mäsa dôkladne umyjeme pod tečúcou vodou, aby sme zmyli prebytočnú soľ a naukladáme stehná do menšej nádoby na pečenie. Zalejeme rozpusteným masťou tak, aby bolo všetko ponorené pod hladinou.

  • Celý postup nájdeš SEM

Komentáre (0)

Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept