V mrazáku to zbytečně zabírá místo, jelikož je to samá kost, takže šup s tím do trouby. :D A stačilo přidat pár krajíčků domácího chleba a trošku čerstvé zeleniny a mužíček se rozplýval blahem.
Videné: 3 003 x
Rebrá naporciujeme, umyjeme, osušíme, osolíme a potrieme marinádou z horčice, kečupu, medu, sójovej omáčky, chilli a iného korenia. Uložíme cez noc do chladničky.
Druhý deň len ľahko podlejeme trochou vody, zakryjeme nepriedušne alobalom a pečieme cca 2 hodinky na 150 °C domäkka.
Potom alobal odstránime a za občasného preliatie výpekom dopečieme do farby.
Tip : Podobne môžete upraviť aj akékoľvek iné klasické bravčové mäso (bôčik, krkovičku a pod.). Stačí naporciovať a cez noc nechať v chlade marinovať.
Máte otázku? Alebo pochvalu? Komentujte recept
Na komentovanie receptu musíte byť prihlásený.